ben geldım izmirden..ıst geldım ama olsun:P: srf izlemek için b.evlerden geldım orya:)ordanda körfez dolaşıp izmire:)
Printable View
Arkadaşlar 14 ünde Herhangi bizimle alakalı bir organizasyon yoktur.
Biz 19'u cuma yada 20 si cumartesi dusunuyoruz, Adminler gayet hızlılar, karışıklık olmasın editlensin.
katılım ücreti 90 ytl idi... ben 60-70 arası bir tur attım... sanırım fiyat-kullanışlılık hakkında bir fikir verir...
organizasyonu yapan arkadaşlara çok teşekkürler... acaip relaks bir orgdu ve aracını sürmek isteyenleri bunaltmadan ve sıkmadan mümkün olduğunca fırsatlar yaratarak keyfin hiç durmamasını sağladılar...
bedavaymış walla yaw :D
90 lira tüm gün... cidden süper.
izmirde bi ara yapılıodu time trial
3 tur atıyodun 25 liraya geçen sene :D:D
onunla karşılaştırınca bu sizinki hakkaten bedava...
yarışa başlamadan önce , kim kaç tur atmış ne kadar süre yapmış kağıdında benim 45 tur attığım görülüyordu...
yarış ta sanırım 10 antreman turu 10 yarış turu diyerekten 20 tur filan sürdü 65 civarı diye tahmin ediyorum...
fren balatalarım zaten bitti.. dönüşte balatanın sadece demiri kalmış vaziyetteydi...
lastiklerin bitmemesinin yegane sebebi ise.. 45 turu ıslakta atmış olmam.. zaten ıslakta tutmayan bir lastiğe sahiptim.. dolayısıyla lastik frenlere göre daha az aşındı.. ama onlar da nasibini aldılar :)
Arkadaslar hepiniz fark etmişsinizdir ki bu bir kar amaclı organizasyonu degildir.
Ömüzdeki sene dahil ara vermeden devam edicez., hatta 2 buyuk speedweekend drag 2-3 tane 10kişilik orgazisasyonalra girenelrin katılabileceği büyük timetrail organizasyonu olacak, seyircili ve buyuk reklamlı.
Tur sayısı ve arabaların canını almaya gelince;
Pistte en cok tur atan ben varım dır, kendi yavas aracımla ve turbo aracımla, arabalrı ne zman dinlendirip nezaman piste cıkardıgımız yakından biliyorum.
Hiçbir arac tam anlamıyla dinlenmeden piste cıkmadı, işte burda arac sayısı ve tam gün olusu etkiliydi, hatta ben bagzen pistte lastikleri yada frenleri cok ısınan aracları 1 tur once pite aldım, yada frenleri sogutmaları için 1 boş tur bıraktıgım bile oldu.
Lütfen bu organizasyonu digerleri ile karsılastırmayın, bu sporu ve pilotları bir ust seviyeye tasımak için baslatılan, herhangi bi marka yada isim tasımayan herkesin ortak organizasyonudur.
Not: Katılanların puan alması yarış ortamına cevirmek degil, sezon sonu Şampiyonluk yüzüğünü bizim hediye etcek olmamızdır, isteyenler zaten bu yüzüğe sahip olabilir.
Fiyat konusunda + 5 organizasyona gelenler 1 organizasyona ucretsiz giricek buda emek ve masraf edip organizasyonalrı takip edenler icin ucret te indirim saglar.
Fiyat ve karşlığında atılan turlar çok iyi bence.
Umarım uzun süre devam eder.
11i persembe pisteyiz sanırım.
Yektanın turladığını biraz çekmiştim buyrun biraz geç oldu ama videosu :D
http://videos.streetfire.net/video/M...day_206624.htm
alev inanılmaz cıkmış :)
alevli malevlii ehheheh :)
cocukk dönüyoor yauuw :)
25 ocak o9 winter timetrial :) orayada bekliyorum barbeküye.
Allah'ın izniyle yaşarsak geliyorum gürkanım tabi bide arabayı bitirebilirsem :D
:D eyw bro ellerine sağlık :) ne güzel alev atmış öle :)
bende geliyorum inşallah..
Kısmet diyim bende :) hava güzel olursa geleceum