sen olayı cok yanlıs anladin :) kendi üstüne alındın :D senlik kötü durum yok ki :)
Printable View
sen olayı cok yanlıs anladin :) kendi üstüne alındın :D senlik kötü durum yok ki :)
insanlarin tavırları ilginc. sirker arabası saniyo herkes jetta focus fluence'i. o yuzden böyle tavrı olan insanlari görünce rahatsiz oluyorum :)
Bu ülke ha dicen geçicenle, eyw dicen kapatıcanla, boşver abi sen işine bak diyenler yüzünden bu halde arkadaşım. Bir fikrin var ise zikretmekten çekinmiceksin. İyi yada kötü her yorumu kabulleniceksin. Arkadaş arabasının fotoğrafını koysa ki forumda çokca da oluyor. Fabrikadan çıkmış fotoğrafına da burda iyi yorumlar dilekler zaten yapılıyor. Konumuz kimsenin malı mülkü vs değil. Allah herkese sahip olduğunun 10 katı, düşlediğinin 5 katı fazlasını versin. Konu farklı, konu...
hahah :D :D
Allah herkesin dağına kar versin, sizlere de bol bol sis farı versin.
hazır bu kadar xenon farlı sisli fluence toplanmışken keşke biri broşür dağıtsaymış milletin gözüne tecavüz etmeyin diye.
o ilk honda buluşmasını hiç yapmıcaktık amk :D
Allah sana da alçakgönüllülük versin hacı abi. Kimse senin söylediğin cümleye laf etmedi zaten. Dediğin çok doğru bende olsam Fluence almam gider Passat alırım gider Pheaton alırım ya da Nissan Maxima alırım. Yalnız şu var sen diyorsunki 'şirket arabası cart curt' diyerek insanları küçümsüyorsun. Birincisi herkesin araçta beklentileri farklıdır, Fluence ile Pheaton fiyatları aynı diye gidip 3.0 ya da 4.0 hacimli araç mı alalım. Abartmayayım 2.0 silindir araba mı baksınlar 200.000 Km'leri görmüş ? Sen deseydin ki 'Fluence alana kadar neden başka üst segment araçları tercih etmediniz?' deseydin be güzel abicim. Bir de atlar Ankara'ya felan gelirim demek ayıp değilmi abi ? Neden insanlara karşı böyle davranıyorsunuz ? Ankara'ya atlayıp gitsen ne diceksin peki abi çok merak ettim de ?
Gereksiz yere kırmayın birbirinizi bence. Herkes istediği arabaya binmekte özgür. Kimsenin kimseyi küçük görmesine gerek yok. Misal benim alfa 159 um bana ferrari gibi gelir , arkadaşın fluence'side ona mercedes gibi geliyordur. Fluence'yi salt şirket aracı olarak görmeyin , filodan çıkan direk piyasaya dağılıyor. 7 tane sattım ben bu sene. Allaha şükür hiç üzmedi beni. Tamam yol tutuş , kalite olarak eksiklikleri olabilir ama artı yönleride çok. F/p arabasıdır fluence. Kro hondacılar toplanınca birşey olmuyorda , standart fluence kullanıcıları toplanınca mı tu kaka.
Yav bu fuluens size ne etti gardaş :)
Ama cidden şu sis farlarından kurtulun ya.
usa parkları görünce kolerado buluşması sandım :D
Yaw reis fluence fluence kalsın. O amerikan parklar sisler merceksiz far a xenonlar nedir. Küçümsemek kimsenin haddine değil tabiki.. Fakat çevrede toplanan günü yapılan arabalar piyasa arabalar, he fluence symbol dacia toplanamaz mı toplanır. Ama çok Garip oluyor işte amk :D:D:D:D
Neyse dediğim gibi bol fluence li senelere.
O değil fluence in de üretimi de durdu ya la. Ne içerlenmişinizdir.:byebye: :hahaha: Şakaydı. Sıkıntı yok Güzel araba.:icon_tup:
ustacım o üstteki xenonlar orjinal yav şunları anlayın artık. sislere bazı arkadaslar takmış xenonu sadece :D onların zevki onların keyfi :D ben gittim beyaz ampul aldım göz almiyo kendi yagında kavruluyo
Bak ne kadar güzel konuşup derdini anlatabilen, sorusunu sorup cevabını alabilen bir kişi örneği. Sende onun konuştuğu perde ve ağızdan konuşsan benimle, özellikle de istanbulda olman bahanesiyle uygulamalı olarak tartışırdık bu konuyu.
Aynen de söylediğin gibi işte, ben olsam gider 2.0 passat alırım, gider 156 alırım, olmadı a4 alırım. Fluence alıp amerikan + park 8K xenon yapıp renaulta binmem.
Kimsenin malını küçümsemek benim haddime değil, lafa girişimde kullandığım " şirket arabası " terimi bunu hissettirmiş anlaşılan. Benim için jetta da, fiesta da aynı katagoride ama ne kadar güzel bu arabaların üzerinde değişiklik yapıp binen arkadaşlar var. Senin için kişiselleştirme = Amerikan park + 8K xenon ise ?? maşşallah/kazasız belasız mode on.