haklısın hocam. bi tek bizimki araba değil zaten. herkesin ki mercedes bizimki teneke
Printable View
Park halinde foto çekerken yakılan sise bu kadar tepki neden, anlamadım. En sinir bozucu tarafı da adamların arabasına yapılan hakaretler. Kangoo ya biniyorum ticarinin dibi, keyifle yıkayıp cilalıyorum :) havalar düzelse de yıkasam kamyonetimi :)
Bu arada güzel buluşma olmuş ayaklarınıza sağlık.
Fulüyansa çakar takıp az SA AS çekmedik güzel ekmeğini yedik , megane 2leri harcadınız FULÜYANSLARI YEDİRMEYİZ :D şakası bir yana ben severek bindim şirkette güzel araç
Hala abidik gubidik, saçma sapan yorumlar geliyor
Enteresan.
Terbiyesizlik. Başka bir şey değil. Konu zaten Fluence konusu değil. Velev ki Fluence konusu olmuş olsun. Belki adam zar zor, kredi bela aldı etti.
Böyle dangalak dangalak yorumlar yazarak insanları incitebileceğinizi düşünemiyorsunuz; belli.
Şunu bilin ki herkes güzel rakamlarda parası olunca çok da iyi harcamasını, isterse özel üretim araçalar sipariş edip binmeyi de bilir; siz tasalanmayın.
Benim flü facelift yapmıştım :)
İkitelli atatürk çıkmacılarla takas yapmıştım boya dahil ledler filan
900 tl ye mal oldu
Ama çok güzel olmuştu
2 sene önceydi sanırım 1 foto bulabildim :)
http://i.hizliresim.com/PnOz2d.jpg
Instagram buda bizim fluence idi 2012 privilage full deri içi.bej sadece navi yoktu şimdi de babam 2014 touch edc aldı o sınıfta fluence kadar az yakıp çok kaçan bir araba yok bu arada arkhamys ses sistemi tam bir rezalet kazasız belasız sürüşler herkese
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz :)
Kimse kusura bakmasında biz o kadar arabamıza laf ettiler bişey demedik, tehditler savurdular yine bişey demedik.
Ama hala gelip burda aşağılayıcı laflar edenler oluyor. Önce siz kendi aracınıza bakın sonra gelip söyleyin sizin aracınızda olupta bunda olmayanları. Şirketlerin kullanması ne gibi olumsuzluklara yol açıyor ? Araba gitmiyor mu yada ne yapıyor ? Demekki bu arabada bişey var ki şirketler alıyor. Neden gidip sizin sevdiğiniz arabalardan almıyorlar ?
Biz memnunuz ayrıca Megane RS imde var benim. Canım ne isterse gidip alırım ama konumuz bu değil. Arkadaşım paylaşmak istedi paylaştı.Kar kış demeden gidip buluştuk,amacımız bu sıcak ortamımızı sizlerle paylaşmaktı ama konuyu maalesef başka yerlere taşıdılar. Güzel yorum yapan herkese çok teşekkür ederiz. Eleştirenlerede sözümüz yok ama aşağılamak çok farklı bir şey.
Buluşaral çok iyi yapmışsınız.
Pejo 207 kullanırken çok iyi toplantılar yapardık,izmirde falan.
Fiesta aldık 120 araç falan Bursa da toplandık, 150 araçtan fazla İstanbul da toplanıldı.
Bunlar çok güzel anlar, kıymetini bilene tabi.
Bu arada Fluence F/P oranı en yüksek araçlardandır...
Ben 4 yıldır kiralık kullanıyorum, ne yalan soyliyim kontrat bitsede değiştirsem diye bekliyorum ama arabayı begenmediğimden değil, üst segmente geçmek için, şehir içinde çokda güzel, otomatik ve gidişi tatminkar, şirketede şahsi kullanımada alınabilicek bir araba, güle güle kullanın :)
Olay kullanılan arabanın ne olduğu değil. Edilen ipe sapa gelmez yorumlar. Millet toplanmış, kar kış dememiş, mutlu mesut evine dönmüş.
Yok şirket aracıymışmış, yok yağmur yıkarsa yıkarmışmış. Allah Allah yaa... :)
Allah'ın sopası yok; bi bakarsın dolmuşa verecek paran olmaz.
Yillar once ayni bku bende yemistim
O zaman genctik bekardik bende R6 var toplandik bir mekana gittik elemanin biri en250 ile gelmis tanimiyorum bu ne amk dedim.
Arkadasim dondu bana dedi "lan yvsk adami kucumseme adamdaki motorcu ruhunu oldurme biz neyle basladik ne cabuk unuttun cift farkli silindir mobiletteleri" o gun kulagima kupe oldu su an scootera biniyorum cunku trafikte racingden daha kullanisli benim icin haa diger motorlar bana yolda nasil bakiyormus umrumda degil ben aldigim zevke bakiyorum.
Az cok bilen bilir caredline zamani bulusma yapardik yuzlerce arac binlerce insan gelirdi TR de tek olan araclarda vardi reno tofasts vardi
Aman haa icinizdeki ruhu oldurmeyin gencler
Arabaniza para harcayin zaman harcayin ki kotu aliskanliklar icin ne paraniz ne zamaniniz kalsin :)
ne alıp veremiyorlar bu fluenceden anlamam uzun yıllar kullandık bir sıkıntısını görmedik. Allah gördüğümüzden geri koymasın .