göKhan abi bence de siyahken daha bi uyumLuydu sankii..beyaz da sırıtmıyo pek ama tercihim benim de siyah oLurdu...bu arada maşaLLahı var rengi çok can aLıcı....ÇekimLerde zaten tartışıLmaz...
Printable View
göKhan abi bence de siyahken daha bi uyumLuydu sankii..beyaz da sırıtmıyo pek ama tercihim benim de siyah oLurdu...bu arada maşaLLahı var rengi çok can aLıcı....ÇekimLerde zaten tartışıLmaz...
olm sen sevmion ama düzgün bi araban var kıymetını bıl:)
neyse gıt gel hayırlısıyıla adam edelim bırlıkte.kazasız belasız kardeşim
bence hoş olmus gokhan masallah tekrardan hayırlısıyla git gel mis gibi olucak kazasız belasız :)
boyle guzel olmus sadece kırmızı yada mavi bijonlar eksik kalmış, maşallah diyelim... hayırlı tezkereler...
saclar güzel olmuş maşallah gökan ama fotolardanda gördülüğü üzere senin aracın mavi:)
bence saç jamtları arabanın rengine boyasaydın güzel olurdu tam bütünleşirdi s...k :D ama foto çekimleri güzel olmuş maşallah en büyük asker bizim asker....
masallah knk.. arka fonlada baya uyumlu olmus :D
herkese tesekkurler sac jantlara gelınce deişiklik olsun ıstedım begendım doğruusu low rider kardeşim araba mor:D:D:D
canlısı daha güzel
Gökhan mat altın sarısıda güzel olabilir belki bu renk cok güzel bence :)
araç rengi çok güzel ve mekan seçimi çok uyumlu olmuş.
elinize sağlık
fakat etrafdaki kağıt parçalarını bilerek mi kadraja dahil ettiniz?
bu renk vti varmı trde ?
siteye üyedir ztn kendisi
bence çok güzel olmuş jantların rengi araç daha degişik durmuş çok farklı bi hava vermiş;) maşallah. fotograflarda çok güzel olmuş elinize saglık
Bence güzel olmus valla jantlar.. Masallah Gökhan,fotolarda ayrı güzel zaten..
b20 swap gibi duruyo haa:) maşallah..
hıım mor dedimiz renkle aynı renk yani çok farklı duruyor fotolarda çok güzel renk