Kozanoglu Residence herzaman hizmetinizde ne demek efenim ben teskur ederim:D
Printable View
Kozanoglu Residence herzaman hizmetinizde ne demek efenim ben teskur ederim:D
muhahahahaaha g25 duruyo analog oynuyorumm:D kaşımdada mısır parcası var artık nasıl yediysem zaten mısır manyagı oldumm:D
o deilde ERCAn ne içtin olm sen öle :) uhauhauhauh
hepsini geçtim cemi görmenizlazımdı votkamıdır nedialdım salona geldim beni kovalıo abi ver ercan ddöktü versen abi abi ver bak nolur verseneyaaA :) uhauhauhauha
sende zooom oldun pıstın kaldın bi ara görmdim sanma :)
oha tayfa fenaymş gelemedm yalan oldm ONUR sizin evmi orası perte bağladımı :D
tmm olum olmadim demiyorum :) ama en azindan genede saglamdim :) uzun cumle kuramiodum kelimeler cikamiodu agzimdan o kadar :D
yok be bro perte baglamadi sigdik :D alt komsu ercanin kankisi :D arada bi depuk atti ses yapioz diye bisey olmadi:D seni aradim acmadin bekledikla o kadar gelcen diye :D
aheuheuaheuaheuheu hay ben öyle hıkıkın..çok acıo yawww...:D
Güzel eglence olmuştur kesin... Çok isterdim orda olmayı ama yeni yılıda havada geçirdik :)
sizi gidi alkolıkler:D
ekspress kasa burasııı :D
ooooooooooooo postalar havalarda ucuo :) tamam abi buluşimayın :):)
akşam speed city e gelen varmı ? auhauhau 03.01.2009 bak yazdım ağlamayın sona hahhaahhaha
Geliyor geliyor :D
Soner de geliyor ;)
o zaman bende geliyorum gunceli :D
benıde alın günceli :D
arabamız yokkı gelelım guncelı olsaydı thollgaya gıderdı guncelı :D
ulan ne gece be yolda kalmıs hondayı gorup dayanamadım geene yavuz abı bırak ınıcem :Dhondalarda cıvıttı yedek parcacı adamı acıl soforlugune vermısler adamdakı sansa bak benı goruo. araaba seyır halınde anahtarları sılmıs kalmıs yarım saat program attım ama gecenın karı 50 ytl yı ındırdım :D gelenlere tesekkurler :D
yarısını bize getir metin :D
bugün nereye gittiysek kuruttuk, cinema yapsaydık iyi olurdu aslında :)
valla tesaduf gecıoduk ıste dragger arabası ıle bı baktım bızım acıl servıscı cırpınıo camdan alay edıyodum dur abı falan ındım baktım ımmo lambası yanıp sonuo musterıde bı anda yokus asagı ınerken yandı deyıp stop ettı dedı.. pc acıldeydı program attım calsıtı pazartesı gelıcek bakalım ınceleyecegım :D
ohh yarasın madem :D