eski mini cooper çok tatlı alıcan yapıcan onu kıbrısta çok vardı onlardan trde çok az var maalesef..
Printable View
eski mini cooper çok tatlı alıcan yapıcan onu kıbrısta çok vardı onlardan trde çok az var maalesef..
bence bu garajın sahibi tek kişidir adam hastasıdır toplamıştır zamanında sonra ölünce ilgilenen olmamış ve burasıda unutulmuştur çok yazık gerçektende...
50 yapsa yeter:):) hızı sevmiyorum zaten ben :o
http://img71.imageshack.us/img71/985...mini500ts7.jpg
nerde bu garaj hemen patlatalım :D
bu resimler daha once mailde elime geçmişti.nekadar doğru bilmiyorum ama yazanlar hakikaden dehşet verici... amarikada çiftlik sahibi karı koca diğer tarafa göçtüklerinde arazi ve binalar devlete geçer.devletde bunu paraya cevırmek ve vergilerini alabilmek için satışa cıkartır uzun surede alan olmaz.amcamın bırıde gıder bakar herşey hoş çiftliği satın alır.ozaman kadarda kapalı duran hangarın kaynaklı kapısını bi vatandaşta gidip kırıp bakmaz içeri.kısaca alan amca canavarla dalar kapıya içeriyi gördüğündede artık zenginler listesinde olduğunu bilmektedir.yok yok f1 den basbirkaldır ikiye her model araba zamanın verdiği yorgunlukla orjinal helleriyle içerde yatmaktadır...
bence çok saçma arabalar adamın üzerine hala, ewi alanın deil ki.. ew aldın garajdan araba çıktı diye senin mi oluo amerikada :S
amerikada sistem nasıl çalışır bimem ama okuduğum bu şekilde.ihtyarlar ölünce çiftlik devlete geçmiş.haliyle çiftlik sınırları içerisinde de ne varsa devlete devir olmuş.son noktaylada alan kişinin.ruhsat konusunada sanırım daha farklı çalışıyor...
alan adam milli piyangoda büyük ödülü kazanmış gibi bişey olmuş valla...
amerikadaki araç al-sat olaylarının bizdeki ile uzaktan yakından ilgisi yok diye biliyorum...
Buradan da anlıyoruz ki "KEFENİN GARAJI YOG !"
bazı arabaların motorları ve tekerlekleri sökülmüş biraz çelişki yokmu o anlatılanlarla?
çalınmış olabilir bende dikkat ettim bazılarınında herşeyi var ama ön çamurlukları sökmüşler..
yazık olmuş cok ta güzel yaww en son akibetleri ne oldu acaba..
aynı arabadan birden fazla olanlar var ilginç...
plakalardan da anlasıldıgı gıbı zannedersem orası kıbrıs ve orda bı servet yatıyo ve ben onları ıstıyom ya :))))
acilen el atılması lazım..