hop hortingen olmuş hikayeye bakılırsa biraz saçma mal mülk devlete geçmişte devlet hiçmi gidip bakmamış elimize ne geçti diye hiçmi bir bilirkişi gitmemiş oraya
Printable View
hop hortingen olmuş hikayeye bakılırsa biraz saçma mal mülk devlete geçmişte devlet hiçmi gidip bakmamış elimize ne geçti diye hiçmi bir bilirkişi gitmemiş oraya
bu konuda hortingen olmş :D
arsayı aldı dıye arabalarıda almadı ya ruhsatı var çartı var curtu var :D
ama buna benzer bir konuda ha vardı arada hortda lazım :D
http://img65.imageshack.us/img65/811...ar52954ok7.jpg
Aynısından su an elazıgda bizim garajda yatıyo.. bi iki aya toplanmaya baslayacak. 5 bin lira Borcuna karsılık almış birinden babamın arkadası..
bnccede servet yayıor:)
Ne yaşanmışlıklar ne anılar geçmiş arabalarda kim bilir ...''
Kitap yazsan sayfa yetmez
Adam taso biriktirir gibi biriktirmis yanliz:))
Kıymetini bilene hakkaten servet.
bu garajı her gördüğümde içim cız ediyor , yazık günah yahu...
Hepsi çürümeye terk edilmiş üzüldüm ;(
başlık biyerden tanıdık geldi diyorum ben açmışım meğerse 2 sene olmuş vay be :)
hortingen şıtrayze.
ayrıca ambarımın fotolarını çekip internette yayınladığınız için size dava açıcam :D
o garajda ne cevherler çıkar.
datsun iyiymiste niye hortladi ki simdi bu durduk yere? :D
toprak kabul etmemis heral konuyu acan hortumu yanlis yere sokmus olabilir ahaha :D
anamm anammm tozlularına bıle razıyım
geçenlerde bi haber vardı amcam almanyada yıllarca çalışıyo turkiyeye gelip paralarını turk parasına ceviriyolar ve evde saklıyolar. ama inanılmaz buyuk bi mebla. almanyadan gelen emekli aylıklarıyla geçimlerini surduruyorlar ve birikimlerini hem unutuyolar hemde nereye koyduklarını bilmiyolar parayı 20 sene sonra buluyolar. ondan sonrasını sen düşün :D
off diyim çok deyerli arabalar var
oyle bır gecer zamankı ekıbıne kıralasınlar bunları:)