Evonun herzamanki gibi maşallahı var..Fotolarına bile bakınca moralim düzeliyor :)
Printable View
Evonun herzamanki gibi maşallahı var..Fotolarına bile bakınca moralim düzeliyor :)
Cok guzeller ikisi de..
evo bi baska gerckten görüntüsüyle
bende dedim şimdi tolga sti ve evo çekmiş yine... zevkle izleriz diyordum
bu kasa impreza hala kötü görünüyor gözüme
STi için 'Sehr Gut' diyorum :P
evoX yıkılıyor. maşallah ya
sti daha iyi görünüyor...
ewo fenalarda sti arkadan hoş durmuş biraz
çok sevdigimiz bi abimizin tork garajda yaptıgı bi tanımlama vardı hep o aklıma gelir subaru ile evonun oldugu fotogralarda,
resmi bi davete çagrılan 2 sürücü vardır. birisi evo sürücüsü digeri subaru sürücüsüdür, evo sürücüsü çok şık bi takım elbise ile davete gelir ve arbasını valeye verir ve davetin verdigi salona yürümeye başlar ve arkasından 5dk geçmeden subaru sahibi gelir arabasını valeye vermez kendi park eder ve davete gelirken yağ lekeli bi tsirth altındada yırtık pantalon giymiş bi şekilde davete gelir.
aramızda bence bu fark vardır :) şimdi burdan bi çok şey cıkartılır:D ama ben bu farktan gayet memnunum:heyoo::cool:
:D:D yanımlama iyimiş
Evo hala STi dan daha yakışıklı.. Ama STi da tipine alıştırmaya başladı yavaş yavaş...
vaah vaah vaaaaah :(
evonun kanat bomba olmus :)
Neden bilmiyorum ama evoyu beğensemde subaruyu daha cok seviyorum :)
By By Köpek BaLığı :)
Forever Sti.
devamıda varmıydı alp?
walla sti yeni kasasını ilk gördüğümde tepkim şöle olmuştu "ulan güzelim sti ne hale gelmiş",zaman geçtikçe gözüm o kadar alıştı ki bu kasa efsane olur gibime geliyor