Çok güzel ortam olmuş. Site içinde olması güvenlikten ve sesten dolayıda iyi olmuş. Güle güle, keyifle zaman geçirin.
Printable View
Çok güzel ortam olmuş. Site içinde olması güvenlikten ve sesten dolayıda iyi olmuş. Güle güle, keyifle zaman geçirin.
çok imrendim maşallah birliğiniz daim olsun
Kesenize bereket şahane olmuş. Darısı başımıza, Amiiiiin :)
Vaaay süper olmuş kardeşim.Elinize emeğinize sağlık.
maşallah elinize saglık güzel garaj olmuş
Acaip kıskandım ( kem gözle bakmadan ), çok mükemmel olmuş. Maşallah.
Keyifle vakit geçirmek nasip olsun.
Hayırlı olsun, çok güzel olmuş.
Çok güzel olmuş emeğinize sağlık. Bol cilalı günler :)
tabii ki seve seve dilim döndüğünce destek olurum :)
[QUOTE=brave;8767061][QUOTE]elinize sağlik her arabacinin hayali boyle garajlar Çooook teşekkür ederiz. kesemize göre zevkimize göre bir şeyler yapmaya çalıştık. beğenmenize de çok sevindim. Müsait olanı laf olsun diye demiyorum her zaman bekleriz. Ağırlamaktan keyif alırız.
Elinize sağlık çok güzel olmuş garaj :) Spotlar v.s tam detailing yapmalık olmuş :D
Harika iş çıkarmışsınız, elinize sağlık. Varil koltukları çok beğendim.
öncelikle maşallah çok keyifli olmuş diyip, konuyu okurken ben diye video paylaşma gereği duydum;
https://www.youtube.com/watch?v=yb2ABK7JBEY
hayırlı uğurlu olsun. ok güzel yapmışsınız valla :)
pendik ten ziyarete geliriz belki hayırlı olsuna, tanışmaya :)
Mimara yaptırdık deseniz çoğu insan yer. Elinize sağlık, çok başarılı olmuş. İmrenmedim desem yalan olur :)
hafta içi her akşam olur , hafta sonu komutana tekmil veriyoruz ***** :)
çok teşekkürler. yorumlarınızı okuyunca onca uğraş yorgunluk değmiş diyorum..
Laf olsun diye söylemiyorum gerçekten hem tanışmış oluruz hem sohbet ederiz çıkın çıkın gelin :)
On numara mekan olmuş, özendim, emeğinize sağlık.
Böyle güzel dostluklar olması ne güzel.
Bununla birlikte olayı garaja taşımanız çok güzel olmuş tam bir aile ortamı oluşmuş cidden çok beğendim.
Bu tarz garajlar aslında İstanbul bölgesinde bir çok grupta var ama paylaşımları az tabi.
Benim sizinle birlikte gördüğüm diğer garaj IKAS grubu var sanıyorum foruma da üye arkadaşlar.
Onların arkadaşlığı da çok samimi ve yıllara dayanıyor diye biliyorum.
Tekrardan emeğinize sağlık kolay gelsin..