User Tag List

Sayfa 8/8 İlkİlk ... 678
135 sonuçtan 134 ile 135 arası

Konu: SaSuTa Corp. Dream Car Factory

sasuta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Efsanenin kalbi: SaSuTa Corp Ar-Ge merkezinde geliştirilen 3.6L V8. Ferrari Tipo F119 altyapısı üzerine inşa edilip SST Motorsports mühendisliğiyle baştan yaratılan bu safkan; genişletilmiş silindir hacmi (3614 cc), modifiye eksantrik milleri, karbon emme manifoldu ve kuru karter (Dry Sump) yağlama sistemiyle tam bir mühendislik harikası. Özel üretim kablo tesisatından Bosch Motronic M2.7 tabanlı SST Tech ECU yönetimine kadar her detay, 430 HP'lik saf V8 gücünü ve 8200 rpm redline kükremesini kusursuz bir mekanik uyumla yola aktarmak için tasarlandı. Güç, hassasiyet ve saf zanaat.

SST Motorsports | Part of Sasuta Corporation

sasuta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanatın ve performansın buluşma noktası: SST CyberCar motor bölmesi.

SST Motorsports tarafından geliştirilen 3.6L V8 güç ünitesi, şasiye tam bir mühendislik hassasiyetiyle entegre edildi. Karbon fiber emme kanalları, kırmızı külbütör kapakları, mor anodize süspansiyon kuleleri ve özel üretim şasi gergileri... Orta-arka (Mid-Rear) konumu sayesinde sağlanan %42 Ön / %58 Arka ağırlık dağılımı, bu safkanın virajlardaki keskinliğini ve dengesini garantiliyor. Her bir hortum bağlantısından kablo kılıfına kadar tamamen sergi kondisyonunda hazırlanmış bir şaheser. Yataklık eden şasiye kükremeye hazır bir kalp.

SST Motorsports | Part of Sasuta Corporation

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler