User Tag List

Sayfa 13/18 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
342 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: Vmax powered FERRARİ F355 BERLİNETTA Z20let engine swap project :)

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    az önce sen deniyodun şimdi getirceklerim hızlı diyosun
    benım aracım suan NA olarak yuklu. klasmanları farklı. bı ara bende azcık ufluyodum ozamanda bu astra yoktu. olsaydı seve seve denerdık. ama yakın arkadaslarımın turbo klasmanında yuruyeceklerı aracları var. nasıl onlar benı gel sunla deneyecez dıye cagırdıklarında gıdersem ben cagırıncada onlar gelır ayrı gayrımız yok

BrakeHorsePower
    Misafir
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ha bu arada bu garıp tavırları anlamıyorum. ben ne dergıden nede sıteden sızın aracınızı takıp etmek zorunda deılım. konuyu okurken cıddı bı porojenız oldugu ve yapım asamasında oldugu aklıma geldı. sana gayet dogal bır sekılde bı soru yonelttım verdıgın cvp cok garıptı. fırcaladın resmen
    Kardeş fırçalama yok ama hiç alakası yokken durup durup sizin aracınız nerde vs deosun. Kendi araban hakkında konuşsan daha doğru olur ben mesela kendi arabam hakkında yorum yaparım. Senin aracın hızlıysa denemek istersen denenir. Off topic yazmanın manası yok. Benim aracım kayde değer deil senin için. Sen kayde değerlere bak. Bu tür polemiklere girmeye gerek yok. Ortak tanıdıklar vardır, git sor astra nasıl yürüomuş die istanbulda sana anlatırlar. Olayı sidik yarışına çevirmeye gerek yok. Burda bilgi paylaşıyoruz. Benimki senden hızlı vs gibi şeylere de gerek yok. Daha önce de dedim bu tarz tuzaklara ve polemiklere sokma bizi. Efendi gibi işimizi yapmaya çalılıoşoz elimizden geldiğince, efendi gibi sorular olursa ve istekler her şeye açığım kaçmam hiç bi şeyden bilenlere sor. Bu kadar tepki verem deil mi bro yazdıklarından sonra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BrakeHorsePower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeş fırçalama yok ama hiç alakası yokken durup durup sizin aracınız nerde vs deosun. Kendi araban hakkında konuşsan daha doğru olur ben mesela kendi arabam hakkında yorum yaparım. Senin aracın hızlıysa denemek istersen denenir. Off topic yazmanın manası yok. Benim aracım kayde değer deil senin için. Sen kayde değerlere bak. Bu tür polemiklere girmeye gerek yok. Ortak tanıdıklar vardır, git sor astra nasıl yürüomuş die istanbulda sana anlatırlar. Olayı sidik yarışına çevirmeye gerek yok. Burda bilgi paylaşıyoruz. Benimki senden hızlı vs gibi şeylere de gerek yok. Daha önce de dedim bu tarz tuzaklara ve polemiklere sokma bizi. Efendi gibi işimizi yapmaya çalılıoşoz elimizden geldiğince, efendi gibi sorular olursa ve istekler her şeye açığım kaçmam hiç bi şeyden bilenlere sor. Bu kadar tepki verem deil mi bro yazdıklarından sonra
    kendı arabam o klasmanda deıl dıye konusamıycakmıyım ben sımdı keske eskı specınd eolsada arabam ozaman denerdık ıkımızınde max basınclarında. araban kac hp verdı? kılosu nedır? merak ettım sımdı verılerı nedır

BrakeHorsePower
    Misafir
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fason kelimesi kotu gibi anlasiliyor demekki;
    neyse,
    kapagin egzantrigi schrick dediniz, yay sapka ve subaplar nedir?
    Genelde almanyadan parçalar, bazen cnc den de aldığı oluo. Double springs vs. Diğer parçalarda genelde kendi üretiimi oluo. Ewet fason dience biraz kötü algılanabilio. Bi de her firma detaylı olarak bilgisini vermez nerden vs aldığını, ben burda yazam bi kaç bi şey aklınıza bi şey gelmesin.

BrakeHorsePower
    Misafir
    kendı arabam o klasmanda deıl dıye konusamıycakmıyım ben sımdı keske eskı specınd eolsada arabam ozaman denerdık ıkımızınde max basınclarında. araban kac hp verdı? kılosu nedır? merak ettım sımdı verılerı nedır
    Kanka eski spec vs bilmem olaydı da deneyeydin. Di mi yane? 450hp 1300kg. İlerde daha da hızlanacaz. Olmayan bi şeye don biçmeye gerek yok. Geçmişe mazi, sen gelceeğe bak. Yükle bence aracını sen de. Ya da senin bileceğin işler bunnar. Ben karışmam. Ama senin olan bi şey için konuş ben hiç benim olmayan şey için gel yarışak demem. Bu tarz dienlere de hep derim bi atasözü vardır elin ... girilmez bro... Konuş tabii canım nolcek dilin kemiği var mı? yok...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ehehe ben 500 hp lerdeyken senın araban yoktu ben napım ? sana dedımmı ben yap ozaman sende dıye benımkıde 1060 kılo 500 hp ıdı bıde vtec tı neyse gun gelır yıne bırseyler yaparız

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok lütfen önceki sayfaları dikkatlice oku. Opeli çok küçümseyenler oldu. K20 olsa, lpg takılsa daha iii olurdu denmezdi bunda herkes hem fikir sanırsam, hatta bazı japon araç sahipleri de hem fikir. Stock oalrak z20letle gt2871 tak 1.1 bar bas o da 350 alır. Olay o da deil. Motor motordur. Düzgün yapıldıkça. Z20letten 1000hp çıkması için yaklaşık 19k euro lazım...9400rpm dönen bi kapak lazım...
    edit:kimsenin vuuv opel dedii yok ya yanlıs anlamıssın yada yanlıs konuyu okumussun
    ya illa olucaktır küçümseyen etkiye tepki, genel anlamda söyledim zaten let olayını let şöle let böle bana sorarsanız bir özelliği yok bir çok motor gibi doldur içini çıkart gücü. Tabi iş detaya girerse kapak dizaynları vs çok önemli biz sadece max güce bakıyoruz. Stock olarak turbo vs almanız gerek yukarda yazdığım motorlar için sadece komple egsoz ve yazılımla çok daha üstlere çıkabiliosunuz. 9400 diyosunuz 10.000 dönen 800+ japonlar var dayanıklılık önemli vs vs

BrakeHorsePower
    Misafir
    ehehe ben 500 hp lerdeyken senın araban yoktu ben napım ? sana dedımmı ben yap ozaman sende dıye benımkıde 1060 kılo 500 hp ıdı bıde vtec tı neyse gun gelır yıne bırseyler yaparız
    Kardeş o benim problemim mi? ben mi deom arabam olsaydı denerdim die, benim arabam yokmuş o zman olabilir. Sen kendin deon, deom ya geçmişi bırak önüne bak bence, inşalla yüklen. 500HP dyno atsana bi mümkünse savaştan olsun ama bekleom hea dyno nu? Ben koyouom utanılacak bi şey yok. Dynon varsa atarsan sevinirim.Benim bildiğim en hızlı vtec vth di. Belki seninki ondan da hızlıdır. Takdir ederim...

BrakeHorsePower
    Misafir
    Alıntı maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya illa olucaktır küçümseyen etkiye tepki, genel anlamda söyledim zaten let olayını let şöle let böle bana sorarsanız bir özelliği yok bir çok motor gibi doldur içini çıkart gücü. Tabi iş detaya girerse kapak dizaynları vs çok önemli biz sadece max güce bakıyoruz. Stock olarak turbo vs almanız gerek yukarda yazdığım motorlar için sadece komple egsoz ve yazılımla çok daha üstlere çıkabiliosunuz. 9400 diyosunuz 10.000 dönen 800+ japonlar var dayanıklılık önemli vs vs

Ewet zaten dedim daha önce de bizim kapaklar devirli deil maalesef o yüzden daha çok uğraşıoz üst speclerde. Japonlar çok devirli...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeş o benim problemim mi? ben mi deom arabam olsaydı denerdim die, benim arabam yokmuş o zman olabilir. Sen kendin deon, deom ya geçmişi bırak önüne bak bence, inşalla yüklen. 500HP dyno atsana bi mümkünse savaştan olsun ama bekleom hea dyno nu? Ben koyouom utanılacak bi şey yok. Dynon varsa atarsan sevinirim.Benim bildiğim en hızlı vtec vth di. Belki seninki ondan da hızlıdır. Takdir ederim...
    dynoya cıkmadım hıc gerek gormedım. VTH evet en hızlısı o 700 hp lerde masallahı var kızımızın AB vtec vardı 0.9 da 444 verdı felan... benımkı 300 hp max verırdı ancak kakaydı kotuydu sende ıyıkı bı dynoya cıkmıssın he benım yok koyamıyorum sen koyda bı bakalım

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ne deon anlamıyoğm

Nolur biraz daha özenli yazalım gerçekten yakışmıyo sizler gibi bukadar bilgi emek sahibi insanlara bu tarz yazmak.

BrakeHorsePower
    Misafir
    dynoya cıkmadım hıc gerek gormedım. VTH evet en hızlısı o 700 hp lerde masallahı var kızımızın AB vtec vardı 0.9 da 444 verdı felan... benımkı 300 hp max verırdı ancak kakaydı kotuydu sende ıyıkı bı dynoya cıkmıssın he benım yok koyamıyorum sen koyda bı bakalım
    O zman yazmayacan 500hp. Bitti daha tartışmaya gerenk yok. Kafadan hp hesabı olmaz bro. Geçmiş sayfalara bak dyno önemlidir bea hacı kafaadan sallamalar olmaz o olunca proof dur yane yoksa herkes sallar 500hp vs die di mi ama

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya bırakın tartısmayı, güzelim F355i hayallerimin arabasını napmıslar
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

BrakeHorsePower
    Misafir
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne deon anlamıyoğm

Nolur biraz daha özenli yazalım gerçekten yakışmıyo sizler gibi bukadar bilgi emek sahibi insanlara bu tarz yazmak.
    Kanka alıntı yapmışın da bence yannış adamın kine alıntı yapmışın bence iii bak. Ben zaten polemiğe girmiom deom. Oraya doğru çektirenler var...ahah ferro oldu astra önemli deil aynı motorlar ve ecular var 2 sin de de...

BrakeHorsePower
    Misafir
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya bırakın tartısmayı, güzelim F355 mundar olmus, hayallerimin arabasını napmıslar

ahaha, evet güsel araç...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zman yazmayacan 500hp. Bitti daha tartışmaya gerenk yok. Kafadan hp hesabı olmaz bro. Geçmiş sayfalara bak dyno önemlidir bea hacı kafaadan sallamalar olmaz o olunca proof dur yane yoksa herkes sallar 500hp vs die di mi ama
    vteclerde yapılan yuklemelerın yuzde 90 ı aynı degerlerdedır. 550whp rated turbom ıslenmıs ve doldurulmus 9500 ler donebılen ust kapagım 9.5 10 cr arası sıkıstırmam ıle hangı basıncta ne verecegım zaten bellı. project car konunuza bakarsan arabanız bıtınce denemek ısterım dıye yazım bıle var ama ben arabayı atmoya dondurdugumde arabanız cıkmamıstı bıle bazı gercekler vardır yadsınamayan. vtec bu

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kanka alıntı yapmışın da bence yannış adamın kine alıntı yapmışın bence iii bak. Ben zaten polemiğe girmiom deom. Oraya doğru çektirenler var...ahah ferro oldu astra önemli deil aynı motorlar ve ecular var 2 sin de de...
    Ben polemikten dolayı demedim deom deon demeyonlardan dolayı dedim

BrakeHorsePower
    Misafir
    vteclerde yapılan yuklemelerın yuzde 90 ı aynı degerlerdedır. 550whp rated turbom ıslenmıs ve doldurulmus 9500 ler donebılen ust kapagım 9.5 10 cr arası sıkıstırmam ıle hangı basıncta ne verecegım zaten bellı. project car konunuza bakarsan arabanız bıtınce denemek ısterım dıye yazım bıle var ama ben arabayı atmoya dondurdugumde arabanız cıkmamıstı bıle bazı gercekler vardır yadsınamayan. vtec bu
    Ok fan...

BrakeHorsePower
    Misafir
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben polemikten dolayı demedim deom deon demeyonlardan dolayı dedim
    Aahaha adanalıyık biraz ondan...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)