aga senıın su sosyete beyazıı araban enrlerde getıırde bıı bakalıım plazaya:D
Printable View
boyama işlemi cok başarılı olmus abi tebrikler :) lastik ebatların ne olcak acaba ? benım gibi 55 yapma abi kötü oldu bende en kötüsüde basamıyorum arabayı 55 yanakta :(
kardesım ben 195 50 15 aldım lastıklerı. yanlıs secım yapmıssın dıyecektım ama soylemek ıstemedım kendın farketmıssın. benıım taban vs kalın yuksek olsada sorun yasamam ben cunkı camurluklarım on ve arkada olcukca acık bı keresınde arkaya 255 taban koduk makarasına ancak surttu :D
tam 195-55-15 alacakken yazmayin böle şeyler.
ben deli gibi basmicam ama 3.5max. 55-15 iyi degil mi???
55 15 ın yanak salınımıda fazla. ben tavsıye etmem
bende eg sedan kırmızı hondam olsun istıyorum üstünde k24 olsun jantları momocorse içleri siyah olsun kırmızı ferrari kırmızı olsun..
bende spoomda 195-50-15 var onun bile yanaklari kalin gelio keşke 45 alsaymişm.
45 15 bozar goruntuyu barıscım
kanka ole diosnda 50 yanak cift porsiyon ekmek arasi gidio duru yanaklar.jantin yapisindanmidir nedir artik.
anam acaip kafam karisti ya
------------------------------
Kanka şu boyayı vereyim artık günceli :D
Yarın sabah spor'a gidicem dönüşte arabayı alıcam otelden beylikdüzüne gelirim ;)
beklıyoruz koray bey :D jantları lastıklere gecırtemedık senın yuzunden :D
oyle olsun bakalım :D
lastıklı cakma spoon spec :D
http://i41.tinypic.com/20b1ml5.jpg
Şunları TEG e bi takalım nasıl duracak ?
kucuk gelır spec,aklımda baska bısıy var senın ıcın :) ama takalım dıyorsan takarız
Lastikler ne Selçuk ?
selçuk eline sağlık güzel olmuş bijonlara bişey düşündünmü standart nikelaj bijon kullanmıycaksın heralde?
eheheeh az sabır kankalar bekleyın hersey ınce detayına kadar dusunuldu :)
lastıkler marangonı zeta lıne 195 50 15 ve onceden kullandım dehset bı performansı var.
arda tesekkurler ;)
Gene kılık değiştiriyor TB mübarek bukelamun ettin arabayı :D
JDM KING ? one :D
Boya yarın kargoda kanka tekrar kusura bakma bu haftaki çalışma çizelgem yanına gelmeme izin vermiyo :)
Sabahtan kargoya veriyorum :) hale bak aynı şehirde yanyana gelemiyoruz :D
Koray boyayı fazla koy kutuya belki otlanırım :)
Ellerine sağlık Selçuk.Ne zaman takıyorsun? :)
bence stp jantları goz onunde sergılerken, arka taraftada gızlı gızlı tb'yı beyaza boyuyor olmasın, fenada olmaz 10 numara olur :)
Kargo bu sabah eline geçer öğlen boyasan akşama resimler gelir bekliyoruz :D
Nezaman takıyorsun jantları ağaç olduk bekle bekle :D :D
going going...