abi harika olmuş araca takıncada harika olur maşallah nazar değmesin
Printable View
abi harika olmuş araca takıncada harika olur maşallah nazar değmesin
tesekkurler kardesım :)
daha öncede boya yapmıslıgım var eskiden beyaz accent vardı neredeyse aracı komple sprey boya ile boyadık :D
bu honda üstündede panjur bijon kaliper vs boyama çalışmalarm oldu olumlu sonuclandı.
zaten zımparasını keçesini flan ben yaparım boyasını fırında ustaya attırırım hem daha sağlıklı olr :)
guzel olmus hayırlı olsun
saolasın kardesım ALLAH razı olsun :)
cok tatlı olacaga benziyor selcuk abi hayırlı olsun simdiden merakla bekliyoruz yeni jenerasyon tb yi =)
ehehe bakalım kardesım gozumun onunde goru ntusu ama herseyı takınca cıdden nasıl olcak bılmıyorum. ınsallah ıyı olurda begenırım sonrada sızler begenırsınız :)
cokk guzel olmus arabanın üstunde n zaman görucez :D
selcuk guzel olmuslar.. arac uzerı resımlerını beklıyorum.. gule gule kullan...
Bence asıl olay Koray abinin getirdiği boyadan sonra kopucak :)
güzel olmuş araç üstünde nasıl durur acaba
tesekkurler yorumlar ıcın ama bı arkadasında yazdıgı gıbı asıl renk koray boyayı getırıp bız boyadıktan sonra olucak. koray boyayı almıs musaıt zamanda bana ulastıracak bende son katı o boya ıle atıcam sonrasında dunyada tek :D satin pearl whıte paınted cakma spoom larımız olucak :D
son aldığım bi duyuma göre ankara etimesguta gelicekmiş TB yemin törenimde ziyarete :D ahaha
rodaja ankara ve canakkale yapıcam zaten torene yetısmezse bıle zıyarete gelır ;)
Aynen boya arabada arabada otelde :D Yarın falan ulaştırırım kanka sana :)
eywallah kanka getırde 1 2 gune boyar eklerım resımlerını :)
rodajda ankara hikayeleri hep yalan.. :D
en son eg kasa vtecli bi arkada$ gelecekti halen gelecek.. :D
valla kendi rengide güzelmiş ama böyle jdm style olmuş