Evet.O araç ta 600 Pullman.Plakası 06'ydı hatırladığım kadarıyla onun da.O araç bu olabilir ya da Antalya'daki bahsettiğim araç ta olabilir..
Basık araçlar konusunda olan araç Pullman değildi bu pullman Antalya daki olabilir çünkü bu galeri TR deki çoğu kupon arabaları topluyo geneldeAma başkada olabilir..
@tuner faruk
Yukarıdaki arkadaşın bahsettiği gibi bir foto vardı.Çok iyi hatırlıyorum ve o fotodaki araç 600 Pullman'dı.
Bu da dediğim Antalya'daki araç.Aracın fotoları 08.05.2010 tarihinde Antalya-Hastalya Mercedes-Benz plaza otoparkında çekilmiş.
![]()
TRnin en basık araçları konusuna 0-100 sayfaya baktım göremedim akşamda geri kalana bakar bulur eklerim fotoyu![]()
@CasabLanca
O dediğin aracın fotosunu da buldum.
3 tane filan araç olduğundan bahsediliyordu Cumhurbaşkanlığı'ndan çıkan.
Şimdi Antalya'daki araç var.Forumdan duyduğum ve yazdığım işadamındaki beyaz/krem Pullman var.Bu fotodaki basık 600 var;onun da bu fotosunun çekildiği zaman Ankara'da bir galeri önü/civarında olduğundan bahsediliyordu forumlarda.Bir de Şamnu'daki otomobil var.
Ya bu basık duran araç Şamnu'daki araç ya da Antalya'daki araç satıldı ve Şamnu'ya geldi.Ya da son olarak kendileri ithal ettiler direk.
onu bunu bilmemde bu 600 pullman lar o kadar ozel araclarki..!
camlar koltuklar falan hep hidrolik..
sadece camin inip cikisini dahi gorseniz hasta olursunuz o kadar soyluyorum..
zamaninin cok ama cok otesinde bi makine..
Araçtaki çalışan tüm sistemler hidrolik zaten.bagajı bile açıp kapamasını kendisi yapıyor neredeyse;o derece..
@SErhat.
Kusura bakma sokak arasında diyince 2 apartman arasından körüklerden çökmüş mavi bi w109 vardı onunla karıştırdım sabahtan beri onun fotosunu arıyotum bulamadım![]()
durduğu yerde bir gece yatmış haliyle havada olanı yok zaten bunlarınki en çok ve sıksık arızalananda bu havalı körük sistemi ile camları
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
W126 ya çıkma körük sistemi takmayı çok istiyorum aslında varsın bozulsun , basık basık gezeriz
Bi tane parça parça satılık 560 sel var Ankarada bi abide , körüklü o ... komple ruhsatsız 5500 e satıyo , parça parçada veriyo.Bi ara ona bi teklifte buluncam benden başka manyak almaz körük sistemini senden diye , iyi bi fiyat verirse alırım![]()
E500 tam tam hayalimdeki kafamdaki jantlar olsun görünüş olsun duruş olsun herşeyiyle istediğim şekilde![]()
valla mb nin sistemi hakkında bilgim yok , çalıştığınıda zannetmiyorum bozuktur muhtemelen.Ama benim tek amacım muayenede sıkıntı yaşamamak.
Normalde yay-amortisötlü değilde sonradan takma bi air sistem varsa geçmiyor muayeneden deniyor...
Ama bende orjinalde de olduğu için kafadan yırtarım düşüncesindeyim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)