w123 leri pek iyi tanımam ama koltuk deseni 90 sonrası w126 desenine çok benziyor.Orjinal değil yani.
w123 leri pek iyi tanımam ama koltuk deseni 90 sonrası w126 desenine çok benziyor.Orjinal değil yani.
YouTube - ‪mp4
buda foto sayılır , iki saniyelik bişey , ama çok güzel duruyo![]()
Ahmet sizin evde yakında MB çıkmacısına dönücek he,ÖzSaraçoğlu Mercedes-Benz yedek parçalarıBirşeyleri takmaya başlasana yavaş yavaş
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Kankacım şöyle durum ,
*kapı içleri orta kısmının deri kaplanmasını bekliyo
*O orta kısımlarda koltukların kaplanmaısnı bekliyo , beraber çıkıcaklar
*Panjur plastidiplenmeyi bekliyo , o da tarkan abinin üstüne vernik atmayı denemesini bekliyo
*jantlar lastik bekliyo (aslında aranan lasitği c4 ten çalıcam, o çözülür yakın zamanda)
*direksiyon ortaya logo bulunmasını ve srs airbag yazısını sıcak pressle basılmaısnı bekliyo , (simidi takıcam ama yarın)
*Deri kaplı kokpit takıldı ama vites konsolunu takamadım , taban halısının takılmasını bekliyo..
*taban halısı da bunların hepsinin gelmesini ve bu esnadada tabana yalıtım yapmamı bekliyo,
Sen olsan napardın şimdi
bu arada direksiyondan ufak bi caps
![]()
mercedesçi kankalarım uyuyodur şimdi gerçi ama ben unutmadan yaziym ,,,
w126 kasanın ön koltuklarının olabildiğince resmi lazım...desen dikiş tipi , kumaş deri farketmez...sadece tabanla birleştiği yerin fotoda olması gerekiyor... kızağı kapatan plastik aksamın resmine ihtiyacım var.
bugün RUH plakalı evo w201in sahibi olan beyfendiye ulaştım net üzerinden kendisinin aracının fotoğraflarını çekmek istediğimi söyledimyakın zamanda nasip olursa koyarım fotoları
![]()
yenisi daha iyi duruyor ama ahmet sende benim gibisin bu gösterdiğin benim ilk aşkım and içtm alacam bitane sene kaç olursa olsunaynı fikirdeyiz galiba
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)