yok hacı bana resim lazım şu makyajlı su makyajsız şu evo1 şu evo2 şu dizel falan filan diye
Bu arada bu 2.3 ler 2.5 ler falan yürürü nasıl? , katalog verisi ağırlık güç tork ne?
Sağlıklısının dengi hangi araçtır vtecle falan yürürmü?Hakkaten meraktan soruyorum o şekilde deneyen falan varmı tr de w201 ini?
Bu 1983-1988arası ilk çıkan w201 tamponların tipini ve kapı altlarını görüyosun pako yok dizel benzinli hepsi aynı 2000-2300-2600 benzinli ve 2000 ve 2500 dizel modelleri var zaten motor olarak tüm seri aynı sadece 1983 ve 1984 lerin ilk başlarında karbüratörlü olan modelleri çıkıyor gerisi mekanik enjeksiyon
1988-1993 arası makyajlıdır ön tampon arka tampon ve pako vardır.
1990-1993 arası sport modelleri vardır onlarında ön çamurluk pakosunda Sportline yazar iç döşemesi farklıdır küllük ve direksiyonda farklıdır.
2.3 16v ve 2.5 16v lerin tarihi zaten verdiğim linkte yazıyo gücü torku herşeyi orda mevcut ordan oku ama BMW M3 e karşılık olarak üretilen bi aracı Vtecle aynı kefeye koydun ya sana helal olsun![]()
bu konuya her girdiğimde mecbur sattığım 190 ım aklıma geliyor ve kahroluyorum burası başka bir dünya
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
hacı naptın sen yaa damara basıyon vallaa![]()
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)