bir tasarım ancak bu kadar başarılı olabilir.geç karşısına fotoğrafların otur ağla bütün gün
evet çok darlanmışın benide dara soktun![]()
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
satılacak araba değilmiş sendekide gayet güzelmiş
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
bizdeki açık gri çok çirkin de onun için sordum..Ben siyaha boyadım , çıtaları taktım bir sıra , şimdi bişeye benzedi
zamanın en hızlı seri üretimi 180, 1953 yılında tanıtılan Mercedes-Benz için, her şeyi saran bir gövde ile modern üç kutu tasarım prensibi geçiş işaretleri. Onun siluet bir duba köprünün kesit benzer çünkü adı "Ponton"
Savaş öncesi modellerin aksine, 180 özellikleri, vücut ve şasi tek bir ünite oluşturur ayrılmaz bir tasarım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)