araca maşallah gerçekten süper ağa ankaraya geldiğinde paslaşalım benim bulldog köpekle yan yana foto çekelim :D iyi senkron olur
Printable View
araca maşallah gerçekten süper ağa ankaraya geldiğinde paslaşalım benim bulldog köpekle yan yana foto çekelim :D iyi senkron olur
Yaşlısı genci tüm gözler onda.. Ama maşallah diyin göze gelio.. Kocaman maşallah...
Maşallah;Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin abi..Fotoğraf çekimlerinde emeği geçen arkadaşlarımızında eline sağlık..:icon_tup::icon_tup:
http://www.myday-tr.com/dosya/solmen...%20boncuğu.jpg
Masallah abi eLinize sağLık jantLar değişince cok güzel hava katmiş tekrar masallah kazasiz belasiz.
Allahım sana geliyorum ne güzel olmuş maşallah yavuzcum hep imrenerek baktım arabana. 41 kere maşallah.
heyt be makınaya bak masallah :D
yavuz abi kazasız belasız. maşallahı var
Alah kaza bela vermesın Dragırım, cok nezih sade ve guzel.
Imza nokta atışı anlayana...
Yirin Ben Bunu Valla Yirin Ya :D
Kazasız Belasız En Güzel Günlerde Kullanman Dileğiyle . .
Maşallah ;)
Çok çok çok güzel. Diğer Punto'lar bunun yanında gazoz kapağı gibi geliyor alınmasın sahipleri.
Not: Köpeğin ayaklarının gölgesi ile lastiklerin gölgesinin hizasını tuttursaydınız :D
Daha başlıığı okuyunca aha dedim yavuz abinin taze fotolar geldi heralde ki öyleymiş,Çekimler süper zaten ellerinize emeklerinize sağlık.. Maşallah...
kazasız belasız kardeşim..
maşallaahh
maşallah fotolar çok güzel:) zaten otomobilde güzel :) ona bişi demeye gerek yok :)
buda bolldoglar gibi sola çekiyomu:D
Maaşallah daha guzel olamazdı herhalde
Maşallah Yavuz abi Allah kaza bela vermesin :)
hay maşallah. özgür seninde ellerine sağlık brocum çok güzel fotolar (y)
müthiş olmuş ama gene fotolarda arabada yakıyo ,,,,allah nazardan saklasın abicim ...........