Masallah Koray
Jan ellerine saglık![]()
Masallah Koray
Jan ellerine saglık![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Maşallah maşallahMüthiş olmuş Koray abi aracın,güzel günlerde binersin kazasız belasız bir şekilde inşallah
Fotoğraflarda çok güzel ellerine sağlık Jan.![]()
Serdar TURGUT
araç süper merak ediyodum bende jantlar gerçekten çok yakışmış. ayrıca bu güzel aracı bizlerle buluşturan yeteneğe teşekkürler çok güzel fotolar
Ben hala Koray gelicek Can gelicek Sultanahmette çekim yapıcaz diye bekliyorum can bitiricem seni
Koray kazasız belasız inşallah boncuk gibi Maşallah.
Samsa
vay vay vay ..ama daha acik gunesli fotolar gerekiyordu bu arabanin rengi icin . bole kararmis mekanlar olmamis . arabaya dicek bisi yok zaten koray ne dicemi bilio
![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Kanka şuan kolera dinliyorum o kadar güzel gitti şarkıya şu resimler efkarlandım valla. Nazar değmesin güle güle kullan çiçek maşallah.
Teşekkürler Özgürakşamüstü güneşinde bir çeklim daha gider
Teşekkür ederim
Çok teşekkürler eskiye göre baya bi fark var
Çok teşekkürler Yavuz
Yavaş yavaş yapılıcak zaman,maddiyat
Çok teşekkür ederim![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Saolasın kanka
Çok teşekkürlerabi'ye selamlar ve geçmiş olsun
Saolasın SamsaS.ahmete berbere geliyorum Cankurtaran Tren istasyonu karşısına
San Remo diyecenMekan mecbur kaldık artık çok darlanmıştım resim konusunda ilk fırsatta güneşli bi akşam üstü foto çekimi
Saolasın kankacım![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Çok şık bi makine oldu emeğine sağlık umarım uzun süre doya doya binersin
Yakında yanındayım bu hafta cuma yada önümüzdeki hafta pazartesi ne zaman müsaitsin bi haber ver hele![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)