Sırf o yol yüzünden izlemeye gelemiyorum s2k le geldm bikere,setten gecirene kadar akla karayı secmiştik :) guzel eğlenmişsiniz arabalarda parlıyor maşallah ehehehe sarı m3 super..
Printable View
Sırf o yol yüzünden izlemeye gelemiyorum s2k le geldm bikere,setten gecirene kadar akla karayı secmiştik :) guzel eğlenmişsiniz arabalarda parlıyor maşallah ehehehe sarı m3 super..
valla foto cekmedımm ama bol vıdeolarım varr onları koyucam:)
drift mi yaptınız off-road mı belli değil yaa , bütün arabalar koyu füme :D :D
çok eglenceli oldugu kesin
güzel fotolar..burası neresi?
Olimpiyat Stadı :)
gerçekten süper bi günfü taxinin sesi mükemmeldi... tabi bide çamur deryasına girmeseydik iyi olcaktı:D
yol isi bu sene yaza kadar halledilecek diye bir duyum aldım driftacademy den. ayrıca gelirken gectiginiz camurlu yol altından metro geciyor... yani belli bir sure sonra herkes rahat bir sekilde gelicek arabası olmayanlar bile :)
beyler naber, nihayet buraya girebildim
fotolar super gozukuyor... ama ben video bekliyorum
haftaya gorusuruz :D
Gelsene artık evladım , sensiz olmuyor :)
ok pardon beyler
Adim Faruk Marek Kugay (ayrica turkcem super degil, onceden ozurdiliyorum)
Son Iki sene Drift Academy Istanbulun hocasi olarak calisiyorum. Orecilerle birlikte turkiyede artik guclu bir drift kitle olusmusuz.
2009 da sadece Turkiyede degil ama Polonyada calisiyorum. Drive and Show ile bir sirket ile drift ve yaris egitimleri veriyoruz. Ayricada Polonya Toyo Drift Cup'in ana hakkem olarak calisiyorum, 2009 icin. Turkiyede bu sene ilk drift competition planliyorum ve hepinizi bekliyorum. Kurallar international standarda tuticam, pilotlar gelisindiye.
Son seneler kendim "compete" edemedim, araba eksizlikden dolayi. Bu sene polonyada yeni "competition car" oldumuzdan dolasiyle Austosda Macaristanda "compete" edicem. Gelmek isteyen varsa bana email atabilirsiniz.
Martin 17sinde bir ay icin turkiyeye donuyorum. Drift egitimler onumezdeki ay olicak. Ilginizi driftist.com'a veya direct bana gonderebilirsiniz (Faruk.kugay@gmail.com). Ayricada avrupayi gezen varsa kiralanacak arac var, tatilde biraz drift yapmak istiyorsaniz.
Gorusuruz :heyoo:
merhabalarda valla ingilizce yazsan daha cabuk okurdum :D Şimdi bu işi sadece istanbulda yapmaya devam edicekmisiniz yoksa baska sehirlerede gecmeyi düşünüyormusunuz?
Diğer şehirlerde yapılabilmesi için pist imkanı sunulması gerekiyor.Ankara için çalışmalara başladık ama Antalyadan bir teklif gelmedi henüz.
Faruk , Polonya dan mı geliceksin buraya ? Araba alabildin mi ?
antalyadan yardımcı olsam bu tip protokolleri ayarlasam gelirmisiniz?
Geliriz tabii ki , neden olmasın.
bana özelden ne kadarlık bir alana ihtiyac oldugunu nelerin gerekli oldugunu nasıl bir calısma yapılcağını , izleyici vs.. durumlarını yazarsan ben burdaki yerleri gözden ghecirip ona göre ayarlıyalım bizim basımız kelmi :)