resimlerde araçta 10 numaraellerinize sağlık
bi dahaki ankara ziyaretine M3le Z4ü yetiştirelimde onlarda bu tip kaliteli resimleri hak ediyo![]()
resimlerde araçta 10 numaraellerinize sağlık
bi dahaki ankara ziyaretine M3le Z4ü yetiştirelimde onlarda bu tip kaliteli resimleri hak ediyo![]()
guzel fotolarr masallahh arac 10 numara allah kaza bela vermesınn daha ıyı resımelrıı hak edıyor![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
ustad o kocaman cooler aeroyu bozmuyomudur yaa?:![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
iyi dilekleriniz için herkese çok teşekkür ederim arkdaslar.. önmzdeki günlerde yeni setup ve dıs görünümde bi kaç oynama olcak jantlar vs deişicek daha güsel olucak inşallahsaygılar..
ahah e46nın ayarlarını verelim sen borularla eksozla uğrasmaya basla smdiden2si bir süper olur
![]()
Maşallah gerçekten çok güzel emek harcanmış bir araç ... Kazasız belasız cuf lamalar
resimlerde kötü şartlara göre çok gzl bence tbrkler![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Su ön panjuru bi mat siyah spreyle boyayın artık
Önceki cekimde de aynıydı yine aynı
Ellerine saglık.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Yorumlar için çok teşekkür ederim Bahadırın da dediği gibi eksikleri tamamlandıktan sonra tekrar bir araya gelicez o zaman daha çok zaman ayırıp havayıda yanımıza alıp çekimlere başlıcaz![]()
heeyyt maşallah .Hakan abinin arabası cıkcakta güzel olmucak haÇekimlerde güzel arabada güzel daha ne olsun
Teşekkürler yorumlar için beğenmenize sevindim.
walla ben düşünmüodum aslında ama serhat gelince çekmesek olmazdı
az kaldı başlıyorus motora ve dışına
eyw. kardeş
ahah serhat gelir gelmez başlamışsevion ha böle işleri
falanı filanı bırak len![]()
Kayhan abi bugün kopardı beni yaa seviyon işine![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)