Katılıyorum MazdaYoto ;)
Printable View
Peki sizce yukarı aşşagı oynayan pistonlardan hareket elde edip onu döndurmeye calısmakmı mantıklı yoksa sadece tekyone hareket eden bir mili tekere yönlendirmekmi mantıklı rotarynin memlekette bilinmiyor olması rotarynin sucumu zaten az sayıda olan bir arabanın bence mumkun oldugunca orjinal saklanması guzel olurdu dogru yol 5-6 milyara 2zj getirmekmi ? benim kişisel fikrim dogruyol bu arabay bir 20b 3 rotor takmaktır ayrıca tasarım harikası bir arabaya 6 duz motoru takabilmek için kaputa skup yapmakmıdır ? sahibine hayırlı ugurlu olsun rotary12 bin ceviren bir arabayla efsane olmak yerine zaten bilinen bir motora sahip ve orası burası oynanmıs bir arabası olucak bu arada rotary nin saglamlıgı ve performansı yuzunden lemansdan yasaklandıgınıda belirtmek isterim bilgi olsun :)
Tr de Rotary Günah :) Sevap işlemek istiyorsan Motoru Arızaya Bağlayınca Yurt Dışına Göndercen.. Sahibide önce ki sahipleri gibi günaha girmemek için olaya bir son vermiş ki bu seçime gitmiş..Sahibi sen olsaydın napardın? Çözüm üretilemeyen bir aracı alıp yapcam mı derdin? yoksa kasayı kullanırım en azından hayata döner mi derdin? ha motoru yaptır dense atılacak motor parasıyla ama yeniden arıza verince yada yeni arızalarla karşılaşınca napcak sahibi? bence Tr de yaşayan biri için doğru çözüm olmuş, yoksa bir önce ki kasa gani gani var piyasada ama 3 4 bin tl ye, sebebide ortada aynı yere tekrar döner bu şekilde söylediklerim..
2jz parasina rotorla devam edebilirdi, bilinmeyenden korkmak yerine biraz daha arastirmak lazim ;)
sanki piyasada hayata sapa sağlam dönen rotaryler varda, araştırmaya kafa yorması kalacak :)
demek istediğim sahibi eminim motoru ayağa kaldırmak istemiştir,bu araştırma sonucunda bu şekilde çözüm üretmiştir..
Yani ayağa kalkacak bir motoru sende bende kaldırmak isteriz,ama kalkmayacak bir şeye kafa yormak,paralar dökmek? sonrasınıda düşünürsek? artık yıl nerdeyse 2011 ve halen rotarylerden eser yok dersem belki bunu uzatmayada gerek yok diyebiliriz :)
tayfun ben birtanesine 50 lira verdim vermedi bana :D birgun bir fd m olursa gorursun ne yapıcagımı :D şaka biryana fc de olur fd de ayette yapılır ve toplanır motorlar biizm ustalaraımmız bilmior die motoru tu kaka yapmak yanlış sorarım sana sen 4 silindirli duz turbo bir motor kullanıorsun kactane anlayan usta sayarsın 70 milyonluk ülkede bir elin parmaklarını gecmez ozman sr20de gunah ben olsam o arabay gider bir 20b rotor bulurdum okurdum deli giib araştırırdım o arabayı rotary yuruturdum ve efsane olurdum ankarada su an elimizde birtane var fd turuncu sahibi yakın arkadasım bir dunya sey ogrendik rotaryle ilgili sadece meraktan bu gt 40 ı rotarynin kac devirde fullboost yaptıgı hakkında bir fikrin varmı :) şaka gibi neyse uzatmayalım sahibine hayırlı ugurlu olur inşallah ama bir fd nin gitmiş olmasına üzülüyorum acıkcası benim söylemek istedigim sadece bukadar inşallah birgün benimd bir fd m olur ona hayallerimi uygularım yada bakarsın 86 ya birtane 20b koyarız :icon_tup:
http://www.youtube.com/watch?v=fvPfi...ext=1&index=20
rotaryden eser olmamasının nedenini en iyi senin anlıyor olman laızm su an :D dşünsene sen ben bu aptal 4 zmanlı motorları kullanmasak forget pistonları kime satıcaklar o pistonların ittigi için aşınna yatakları kolları bir dunya aparat parcayı kim alıcak tamamiyle ticari bence rotarynin problemi ilk üretilen motorlara bak koca koca motorlardan 20 hp alıyolarmıs şimdi biz 2.0 litre 4 silindir arabamızda alıyoruz 200hp nekadar gelişti dimi ?
ama rotary öyle diil ilk bulunduguyla su an arasında sadece bir nohut boyu kadar ilerledi ona ragmen şimdiki nesil arablarla basediyor sahibi ugrasmıs yapamamıs falan bunu bana deme istersen benim arabama bu sitede 3 sayfa yazı yazıldı sahibi ugrastı denedi olamdı leş falan die o sayede belki s14 sahibi oldum hepsine minnettarım ama madem zor die vaz gecicez hiç gerek yok binelim dizele devam :D bir sey daha var aklımda şimdi bu VGT turbolar var hyundailerde kialarda falan yeni nesil kucuk dizellerin hepsinde var bence bu tarz birsey rotarynin portlarına yapılsa mesela alt devirlerle ust devirler ayarlana bilse kii dusunsene bu bahsettigim sey bir otomobil şirketi için cok zor birsey diil 1.3 vergisi odesek 250hp arabamız olsa 1.4 kadarda yaksa buna emin ol cok seviniriz ama bir dunya otomobil markası basta devlet ve yag şirketleri emin ol sevinmezler olaya böyle bak :icon_tup:
valla şimdi ben ne desem bi cevap gelecek :) benim,yada sahibinin gt40 ı nerde doldurduğunu bilmem, fd yapmasını gerektirmeyebilir.. ayrıca bunları bile bilede bu motorda konulabilir..zevkler ve renkler..Diyebiliriz ki aracın sahibi kendi istekleri üzerine bir araç geliştiriyor ;)
@Bestsi
Tamamen katılıyorum. İlk gördüğümde çok sevindim oha fd şimdi ne güzel ses vardır rotaryde dedim. O fotoyu görünce tüm hayallerim yıkıldı. RX-8 için konuşuyorum param var alırım ulan diyen tiplerin hepsi 100.000 de bitiyormuş bu araba diyor. Öyle miymiş? Amerikada falan 200.000 lerde olan FD ler var hala açılmamış ? Bakımını doğru düzgün yaparsan hiç sorun çıkmaz. Sorun çıksa da tamam usta yok ama bu motorun değerini bilip biraz bir şeylere katlanılmalı. Çok üzülüyorum FC alamadığım(ve alamayacağım) için, öyle bir efsaneye sahip olamayacağım için.. Neredeyse hepsinde v6 var çok lazımmış gibi..
tayfun kızma tartışıyoruz bilgilerimizi paylaşıyoruz bunun nesi kotu ayrıca adam deseki ben kesip kamyonet yapıcam bize susmak duser adamın malı haa diyebilirsin agbi senin rotaryinmi var maalesef yok ama bu bldigim gercekleri inkaretmemi gerektirmezki biraz araştırıp birkaç sey daha ekliycem bu konuya ilerisi adına bilgi olması için :icon_tup:
E öyle :) Safkan Spor Otomobil = Arkadan iter, Önden Çekmez..
Rocco diorsun yanii :D
Aynen Muçaça Adamamdır ;)
http://www.ressim.net/e/upload/499f5b88.jpg
sıkıntıdan tampon tasarlamaca
http://i1007.hizliresim.com/2010/7/8/5148.jpg
@Tafi
Abi niye böyle kötü şeyler koyuyorsun :D