Cip alacegim sana :D
Printable View
Cip alacegim sana :D
Geç dalganı bakalım e36ın varya at havanı :)
Cok ayip, hic yakistiramadim sana.. Tum samimiyetimle soyledim abi onu ben :D
Yorumlar için herkese çok teşekkürler...
maşallah maşallah bu ne güzellik be kardeşim RS ler zaten bitirmiş olayı Allah kaza bela vermesin. brolar sizinde elinize sağlık bundan hada iyisi olamazdı herhalde :)
şuana kadar görüp görebileceğim en güzel e30 tolga ve özgür abilerim sizlerinde ellerine sağlık gerçekten çok güzel kareler:icon_tup:
Maşallah...
Sade ve şık ... Tam tadında :icon_tup:
Allah kaza bela vermesin.
Niye olm gözlerim de çekik yakışır bana japon :)
maaşallah cok güzel kazsız belasız fotolarda 10 numara kim cektiyse eline saglık.
Bbs Rs1 - N Tech II - far silecekleri - renk - cabrio- e30
Tr deki en harika e30 dene bilir. Allah sahibine zecal vermesin
arac cok cok guzelde cekimlerde keske jantlara verilen agirligin 10da biri aracin detaylarina-motoruna verilseydi birazcikta :) tabiki bbs mukemmel bi jant ve araca yakisiyor ama cok jant yogunluklu olmus bence cekim.
maşallah biraz önce yine gördüm çok yan veriyo ama ya :D
nette dandik e 30lara 25 30 milyar istenio bu süper yaa mükemmel
güzel araç :)
konuyu açtığımızda gözümüz ziyafet çekerken 7. fotoğrafda bi an duraksıyor. yediklerimiz arasına tadı diğerlerinden kötü birşey karışmış gibi oluyor. Tolga 7. fotoğraf menüye hiç eklemeseydin daha iyi olurdu. Zengin bir menünün arasında çok basit kalmış.
(arka fon büyük etken).
9. fotoğraf (kapı 7). Güzel bir bakış açısı. Güçlü bir araç izlenimi. Başka bir çekimde bu açıyı arka boş, yukarda gökyüzü olacak şekilde de denemenizi tavsiye ederim (bu kompozisyonu düşününce 'yerlerin ve göklerin hakimi' sözü geldi aklıma).
panlarda alakasız araçların kadraja dahil olmaması sanırım daha iyi olur. dikkat esas oğlanda toplanır.
Özgür birinci fotoğrafını çok beğendim. Sevdiğim bir tarz bu. Sığ alan derinliği ve detay çalışmaları. Yine 2. fotoğrafın çok güzel bir açı iyi bir kadraj. Yavaş yavaş aracı de gösterip meraklandırmaya başlıyor. 1. fotoğraf varken 3. ye gerek yoktu bence. Çünkü birincisi çok daha güçlü.
4. fotoğrafda arka fonda biraz daha sadelik aradım. Pencereler dikkat çalıyor. Belki bakış açısı da farklı olabilirdi.
9. fotoğrafda ön farklardan da biraz dahil etseydin kadraja.Burda biraz, 'araç önemsiz, önemli olan jantlar, biz bunu satıyoruz' demiş gibi olmuş.
16. fotoğrafda tripod kullanmadın mı? Bana elde çekilmiş gibi geldi. Değerlere baktığımızda odak uzaklığı 200mm pozlama süresi: 1/125 s , 200 mm de bu hız ister istemez titremeye kurban gitmiş fotoğraf. Genelde şöyle söylenir eğer elde çekim yapıyorsanız kullandığınız odak uzaklığının 2 katından uzun pozlama sürelerine pek düşmeyin denir. Yani odak uzaklığımız 200 mm ise 1/400 s pozlama süresinden daha uzun pozlama sürelerine pek düşmemek lazım. Elde çekimde illa bu şart mıdır? Elbette değil , kişiden kişiye de biraz farklılık gösterebilir iyi bir atıcısın nefes kontrolün, tetik ezmen iyidir :) belki 200 mm odak uzaklığında 1/150 s pozlama süresi ile net çıkabilir. Gerçi onuda tam boya büyütüp dikkat ettiğinde yine de hafif fluluk görebilirsin. O nedenle işi şansa bırakmayıp ya tripod kullanmak ya bir yerden destek almak, ya da olabildiğince o değerlerin altına düşmemek gerekir.
Güzel araç kaliteli çekimler ellerinize sağlık
ellerinize sağlık en son nokta bu olması lazım, mükemmel....:icon_tup:
Sağolasın aga(mustafa)evet doğrudur elde çekim yaptım tripod kurmaya üşendim:)
allah kaza bela vermesın muhtesem bı arac
şimdi konuya bir daha baktım :)her baktıgımda ufak güzel detaylar var.gerçekten ellerinize saglık çok güzel fotolar
gecenlerde honda boys da gördüm maaşallah.
araçta resimlerde çok güzel teşekkürler.
kazasız belasız kullansın arkadas harıka duruyor valla : )
fotolarda harıka cıkmıs ellerınıze saglık.
soldakı yektamı dıye dusunurken konuyu okuyunca anladım :D
kanka poloyu satıyoruz alıyoruz e30 okadarrr :D
Polo da güzel olur BBS RS ile :)
MasaAllah!!!
Fotolari baska bi foruma koyabilir miyim? Müsaade var mi?
Bu cekimi ''dert etme sen'' dedigin arkadas ayarladı.
Forumda da aracın sahibini temsilen o var, sahibine soracak kisi de odur ;)
Konuyu Tholl-ga acmis. Ona sormus oluyorum direk. Olayi arkasinda ne döner beni ilgilendirmez ;) Eger Tholl-ga bana cevap verirse zaten der suna suna sorucaksin diye.
Baska bir baslikta izin aldigim halde baska bir kullanici izin almadan koyma diyor. Burda izin aliyorum yine izin al deniyo.
Yani kabul edin is hep artistlik. Adam gibi müsaade istiyoruz. Haa sormadan da koyabilirim alman forumuna kimsenin ruhu duymaz. Izin istedik bi ton sekil...
Eksik yazdin kabak benim basima patladi. Diger konuda da öyle. Abimiz yanlis anlamis sonra özür diledi.
Kimse birbirinden özür dilemesin. Bi kere düzgün okuyun ve düzgün cevap verin kimse birbirine artistlik yapmasin :)
Ne sekli, ne artistligi?
Adam cekimi ayarlayan, sahibini tanıyan kisi olarak yorum yapmıs.
Sen de iyi güzel sormussun izin istemissin, o da yorumlamıs...
Ortada artistlik yapacak bir durum yokki...
Gereksiz gerginlik baska birsey degil...
Diger konuyu da bilmiyorum, bu konuda yanlıs birsey yok. ;)