Olur da nerden bulucaz RSi be kardeşim :)
Başka foruma koymayalım fotoğrafları sahibine sormadan. Ayrıca fotoğrafları çeken arkadaşların da iznini almak gerek tabi...
Özgür askere giderken yanında m götürdü fotoları neden çıkmıyor yaw :)
Printable View
Bu cekimi ''dert etme sen'' dedigin arkadas ayarladı.
Forumda da aracın sahibini temsilen o var, sahibine soracak kisi de odur ;)
Konuyu Tholl-ga acmis. Ona sormus oluyorum direk. Olayi arkasinda ne döner beni ilgilendirmez ;) Eger Tholl-ga bana cevap verirse zaten der suna suna sorucaksin diye.
Baska bir baslikta izin aldigim halde baska bir kullanici izin almadan koyma diyor. Burda izin aliyorum yine izin al deniyo.
Yani kabul edin is hep artistlik. Adam gibi müsaade istiyoruz. Haa sormadan da koyabilirim alman forumuna kimsenin ruhu duymaz. Izin istedik bi ton sekil...
Eksik yazdin kabak benim basima patladi. Diger konuda da öyle. Abimiz yanlis anlamis sonra özür diledi.
Kimse birbirinden özür dilemesin. Bi kere düzgün okuyun ve düzgün cevap verin kimse birbirine artistlik yapmasin :)
Ne sekli, ne artistligi?
Adam cekimi ayarlayan, sahibini tanıyan kisi olarak yorum yapmıs.
Sen de iyi güzel sormussun izin istemissin, o da yorumlamıs...
Ortada artistlik yapacak bir durum yokki...
Gereksiz gerginlik baska birsey degil...
Diger konuyu da bilmiyorum, bu konuda yanlıs birsey yok. ;)
Yani arka bahceden mal kaciriyomus gibi laflar yedik burda :)
Tamam neyse hadi sorun yok. Herkes anlassin http://www.hondapower.de/forum/images/smilies/bussi.gif
Artistlik falan yaptığımız yok! Müsaade istemişsin ben de üstüme alınıp cevap verdim sahibi forumda olmadığı için. Sen dert etme falan diye artistik cevap veren sen oldun yine de eksik cevap verdiğim için pardon dedim. Hala neyin peşindesin anlamadım???
Gereksiz bir tartışmaydı özel mesajla hallettik ;)
Sahibi abimiz beni buldu ve konustuk ;)
Bizim foruma koydum ve cok güzel yorumlar geldi. Sacma yorumlar yapanlar da oldu ama agizlarin payi verildi benden ve diger üyelerden.
Yorumlar cok güzel. Mesela:
E30 dedigin böyle olur, ne az ne de fazla...
Bundan güzel E30 görmedim...
Her sey cok uyumlu...
Süper...
...
Nokta olmuş :)
Fena olmamış yani :)
harikaymış.maşşallah.nazar degmesn
Arkadaşlar selam,
Bu makinenin yapılmasında baştan sonra Nihat ile beraberdik.
Bu Makine 2 yılı aşkın bir süre, geceleri sabahlara kadar çalışılarak, büyük özverilerle, büyük üzüntülerle ve 2000 model bir e39 M5 parası harcanarak bu hale getirildi. Türkiye de tek ve son noktadır. Almanya dan Vebastosuna kadar getirtilmiştir.
Üzerinde orjinali dışında bir civata dahi kullanılmamıştır.
Bu güzel resimleri çeken, Tolga kardeşimize, Organize eden Yekta ve Yafuzuma ayrı ayrı teşekkürler.
Not: Fransa daki E30 cular da beğenmişler :
http://www.e30passion.net/photos-en-...627.htm#453659
Amerika ve Almanya yakında :)
Begenilmeyecek gibi degilki apocum :)
Fotograflar özgür ve tolga sayesinde müthis oldu, bakalım yakında belki bir sürpriz cekim daha gelir :D
Konu güncellenmişken yeni takılan M2 direksiyonun fotosunu koyıyım bari. Aracın büyük bir eksiği giderilmiş oldu. İçine ayrı bir hava kattı M2...
http://img44.imageshack.us/img44/5562/dsc00457g.jpg
Evet eski direksiyona göre cok iyi olmus ;)
Masallah :D
gece gece töbe ya:D:D
tekrar maşallah...