Çok haşin ve gaddar olmuş maaşallah. M3 koltukları da yakıyor... Dün gece bu fotoları bekleyip duruyodu Barış ama göremedik :)
Printable View
Çok haşin ve gaddar olmuş maaşallah. M3 koltukları da yakıyor... Dün gece bu fotoları bekleyip duruyodu Barış ama göremedik :)
araca maşallah jantlar ve duruş şekli çok iyi..
çekimlerde çok güzel özellikle arkadan olan ve sahildeki fotoğraf.
Panorama harem felsefemin yeni penceresi :D
güzel olmuş bro ama ölçüleri yanlış :p
fotolar ve aracın maşallahı var elinize saglık. olum barıs ne zmn denicez hazır taktın 11x18leri :D
maşallah güzel araç,özellikle jantlar baya dikkat çekiyor:)
Berkim ellerin dert görmesin kardeşim çok teşekkürler tekrar herşey için,ve de dün gece için herkese teşekkür ederim....Ufaktefek eksiklerimiz olsada çoğu işi bitti arabanın...(Abi bu ara zaten cezalıyım)
gündüz çekim işinide konuşuruz msn den berkim yaparız gitmeden önce :) yorumlar içinde herkese teşekkür ederim tek tek :)
kazasız belasız..jantlar süper :)
eline sağlık Berk abi :)
Cok guzel bi bmw ama plakayı cıkartın önden bence..Berk sende guzel cekmişin eline sağlık kanka
Masallah arac cok guzel.. Fotograflar da cok guzel cikmis eline saglik..
Polarize kullanmışsın sanırım mat siyah gibi çıkmış araba:) Eline sağlık cem olmasaydı işin içince güzel derdim:p
barış maşallahı var arabanın.Kazasız belasız bin
berk elinize sağlık çok güzel olmuş çekimler
barışım araba cok güzel olmuş maşallah kazasız belasız. Foto çekimleride bir harika....
Çok saolun hepiniz...Plaka takmayı bende sevmiyorum öne,ama ceza yemekten sıkıldım açıkcası zaten herşeyimiz falso hiç olmassa plaka olunca direk yolun ortasına zıplayıp durdurmaya çalışmıyolar bende kare plaka takıym bari dedim:) Maddiyatı biraz düzeltince kapı bantları,arka m tampon,ayna filanda alıcam bir de incik boncuk yapılır işte bineriz artık :)
Kanka kazasız belasız binmek nasip olsun...
Barış abim süper oldu makinen ellerinize sağlık hem araç hemde çekimler için.Bu arada kullanılan ışık aparatı nedir merak ettim?