User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 20 ile 30 arası

Konu: 22 Mart Drift Antrenmanı

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herşeyden önce seyirci güvenliği...
    bu durum ihmal edildiği için artık istanbul-autodrom'u kiralayamıyoruz mesela hatırlatırım...

ve oraya gelen adrenalin yüklü arkadaşların da sorumluluk bilincine çok çok fazla sahip olmaları gerekiyor.. pist dışında kontrolsüz yapılacak herhangi bir şey direkt olarak tüm organizasyonu tehlikeye sokar... heyecan güzel , kendilerini zorlamak istemeleri güzel ama aman derim mekanın ve organizasyonun kontrolünü kaybetmemek lazım...
    Tesla Model Y Sr

gorke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güvenlik dahada güçlenecek gerek seyirci gerek araçlar için. fakat pistin etrafına bir bariyer veya kısa duvar dönülmesinin bile bir ton zorluğu var. ağızdan çıkan laf gibi kolay değil herşey anlatmak istediğim kısacası. dediğiniz gibi gelen adrenalin yüklü arkadaşlar kendilerine sahip çıkıp pist etrafında herhangi aşırı bir hareket yapmamalı. en ufak bir hareket bile bizlere geri dönüyor çünkü ille herhangi bir kaza vs yaşanması gerekmiyor. inşallah bilinçli seyirci bilinçli organizasyon ve güvenlik önlemleriyle çok güzel günler çıkar ortaya. hem seyirci hem araç sahipleri mutlu olur her açıdan.
    Sakin güç...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pist etrafına duva elbette mümkün olmayan bi iş , ama en azından seyircilerin önüne (araçlardan korumak için değil , araçları seyirciden korumak amaçlı) bir seyyar metal engel konulabilir..
    çünkü izlemeye gelen herkesi tanımayabilirsiniz , haplanmış alkollenmiş biri de gelebilir oraya "noluyo lan burda" diye... bahsettiğim kontrol işi de biraz bu durumla alakalı aslında...
    endişem o yani...
    Tesla Model Y Sr

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olimpiyat stadı otoparkı bizim sahibi olduğumuz bir yer olmadığı için şimdilik buna da şükür ediyoruz.Ama çalışmalarımız devam ediyor ve umarız yakın zamanda pistin çevresi güvenlik teli ile çevirilecek.
    Bunun dışında drift adına bizler cebimizde , elimizde ne varsa ortaya koymaya devam ediyoruz.Gece gündüz bu iş ilerlesin diye çalışıyoruz.
    Dükkana gelen arkadaşlarımıza drift hakkında bilgi veriyoruz, haftada en az 2 kişi drift otomobili yapmak istediğini söylüyor.Talep var yani , ama gerçeğe geçirmek zaman alıyor.
    Driftin en güzel tarafı en ucuz motorsporu olması.Geliştirilebilir bir arkadan itiş otomobille başlayıp ilerleyebilirsiniz.Olimpiyat stadı gibi güvenli bir ortamda biraz antrenmandan sonra körfezdeki veya izmir pınarbaşındaki pistlerde kendinizi geliştirmeye devam edebilirsiniz.
    Hem büyük bir adrenalin ve heyecan kaynağı, hemde görsel açıdan çok güzel.
    Dirif seviyoruz, yakın zamanda göreceksiniz.Eylemlerimiz devam ediyor.Sadece biraz daha destek istiyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "taşın altına elini koymak" teriminin manası budur..
    Tesla Model Y Sr

MuT
    Misafir
    ılk olarak mustafayı kınıyorum benım resımlerımı koymadıgı ıcın
    2.olarak arkadaslar cıdden bu işe gonul verdik ve cok ugraşıyoruz ben bıraz kendı adıma konusıım acıkcası ben drifte gittiimde keyfimi alıyorum tamam hatalarım oluyodur ılla ama yınede kurs alıcam bunu sırf egitim için yada hatalarımı kapatmak ıcın dııl bu organızasyona bı destegım olsun dıye yapıcam bu ış ilerlesin istiyoruz ve basit ama ıleriye yonelık işler yapıyoruz mesela sımdı yangın sondurucusu aldım aracıma homelege eldıcenler ayakkabılar alıyoruz ama iş antreman gunune geldıınde yıne 8 kışı lıste yapıyoruz ama sorsanız 30 kısı var gelıp gıden hem tam organıze baglılık kuramıorz hem yeterlı katılımcı yok mustafanın dediği gibi bende dukkandayım genelde gelen gıden cok var ama zaman oluyor zaten bu ış corap sokugu gibi= daha cok katılımcı=daha cok seyirci=daha cok farkındalık= sponsorluklar= daha cok guvenlık..... bu bogle uzayan bır lıste ama bunu gerceklestırmek ıcın ılk once katılım sayısı. ben carsamba gunu fıtık oldum pazar gunu ıgnemı yanıma aldım drifte geldım arkadaslarımı eksık bırakmamak ıcın fedakarlık sırf malla dııl ben saglımıda tehlıkeye atıorm dogru bıseymı dııl ama et tırnak calısıorz acıkcası ben karsılınıda aldımı dusunuorm bır organızasyon oldumu ılk banada teklıf gelıyor mustafadan mertten saolsunlar ben onları onlar benı yanlız bırakmıyorlar bız bı aıleyız neden buyumeyelım gecen yıne mertle bı dıyalogumda sponsor bulsakta arabaları gelıstırsek dıorz yanı bız gercekten hıc kar amacı durtmeden bu ış ıleriye gıtsın dıye ugrasıyoruz katılımlarınızı ve desteklerınızıde beklıorz....

Buğra A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah. Çok güzel bir gün geçirmişsiniz Mustafa abi. Keşke gelip izleseydim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Al ülen !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haftaya oturup konuşucaz zaten , ne durumdayız , neler eksik , ne yapmamız lazım diye.
    Bu bir günlük iş değil , katılımcılar çok yavaş artıyor belki ama ralli de de pist yarışlarında da bu iş süper hızlı gelişmedi. Biraz sabır ve maliyetlere katlanabilecek bütçe lazım.
    Ben bugüne kadar drift için herşeyi yaptım , fotoğraf çektim ,video çektim editledim gece gündüz, tanıtım yaptım,firma firma dolaştım ,antrenman ayarladım,pist ayarladım, kaç tane araç hazırladık , insanlara bunun ne kadar eğlenceli ve ucuz olduğunu gösterdik .Artık bu işi seven insanların da biraz bize yardımcı olması gerekiyor tabii.

zuupermen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    drifte hersey feda s14 düm bile musayada muratada mustafayada katılıyorum artık 4 kişilik bir aileden sülale moduna gecmemiz lazım bugunlere gelmemizdeki en buyuk etken olan drift academy, trtuning, harry ve farucka sonsuz saygılar
    [SIGPIC][/SIGPIC]

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı ratu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Islanmayı istemeyen vs.;imkanları yetersiz işi nasıl daha organize ve katılımcıyı arttıracak sayıya getiririz buna bakmalıyız,
    ıslanmayı istemeyen demeyelimde aslında, önceki antrenmanda ıslandık biraz.
    bu sefer inceydi montum ve akşamına edirneye döncektim eşyalarımı almam gerekiyodu yeşilköyden gidelim diye öneride bulunanda bendim çoğunluk hava kötü fikri sununca takılmayı tercih ettik

mechanix mustafa abi , pistin heryerine tel çekilirse yolcu koltuğuna nerden gircez

bide benimde 1 kez gelmiş olmama rağmen tek rahatsızlık duymuş olduğum konu izlemeye gelen bazı arkadaşların araçlarımızı park ettiğimiz yerde arkamızdan 1-2. vites araç sıkışları ilgi çekmek için, hatta biz geldiğimizde birisine çamur sıçrattı bitanesi baya sinirlenmişti çamurlanan arkadaş.aslında kimse orda onlara bakıcak diil siz orda drift yaparken :hehe

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)