masallah aracı istanbuldan beri tanıyorum o zamanda guzeldi ama şimdi kat kat daha guzel olmuş. allah kaza bela göstermesin. masallah.
fotolarda cok kaliteli eline sağlık Berk
Printable View
masallah aracı istanbuldan beri tanıyorum o zamanda guzeldi ama şimdi kat kat daha guzel olmuş. allah kaza bela göstermesin. masallah.
fotolarda cok kaliteli eline sağlık Berk
ulaşım zaten arabalarımızda bir dünya emek yokmu :D herşeyimiz el emeği göz nuru :icon_tup: tabiki cuk diye olmuyor burada 3-4 tane sedana taktık ama sonucuna değiyo bence yandan arkadan araba yıkılıyo on numara he bu halide güzel ama biraz uğraşsınlar bence ön tampon için :D
FT Loves JDM ile güzel yazılarınıza FT'nin teşekkürlerini iletiyorum
fT says: (5:07:40 PM)
eksik olmasınlar abi :..
fT says: (5:07:47 PM)
banlı olmasam herkese teşekkür ederdim ama
fT says: (5:07:50 PM)
banlıyım
fT says: (5:07:54 PM)
artık sen yaz abi benm yerime ;;
Tebrik ederim kardeşim,çok güzel ve çekici,ellerini,emeğine sağlık.
Yalnız motor fotolarını da isterik.
cuk dıye oturmus haha çok guzel araba onde arkada stıker onu sevmedım sadece çekımlerde çok basarılı
maşallah beyaz beyaz
arka biraz fazlamı düşmüş yada ön havada kalmış
Eyvallah ...si tamponu hem herkezde var hemde ugraştırcak die takmıoruz buda böyle olsun istedik bende ft de alttaki ekten yaptıryoruz şu an ...:)
http://image1.sahibinden.com/photos/...40_4fpu992.jpg
masallah kazasız belasız ft resımlerde aracta on numara cıkmıs elınıze saglık on lıp ve arka spoılerle ısı tamamlarsın hayırlısı ;)
nazar değmesin çok prof....sanki japonyada cekilmiş gibi.....kazasız sürüşler...
Resimler ve araç harika
bende beyaz sedan si ' ım spoon jant aldım daha takmadım inşallah sizinki kadar yakışır...............
Cok güzel :) Bence bi megan yada hks son susturucuyu hakediyor ;)
hayatımda gördüğüm en güzel eg sedan. hayranlıkla şoktayım. ve takipteyim.
valla dilim tutuldu maşallah diyorum ellerinize saglık çekimler için
on numara hakikatten jdm olayı cuk olmuş honda sweet li fotorafa bittim zaten kazasız belasız maşşallah...
Tek kelimeyle "muhtesem"
mükemmel ya maşallahı var resımler de süper
her yeri CUK
çok şık olmuş kazasız belasız
araba çok güzel maşallah
keyifle izledim
fotoğraflarda çok güzel Berk
ellerinize sağlık
maşallah ya nazar değmesinn çok fenalar gerçekten
muhteşem....
berk kardesim askere gitmeden gene bomba fotoları patlatmış.fT ye ztn laf yok maşallah demekten başka :)
Sağ jant siyah sol jant beyaz. Valla fotoları görünce yurt dışı sandım baya güzel araçmış. Maşallah.
arabalar çok taşş :)
maaşallah çok güzel, beyaz jant tarafı daha güzel :)