teşekkürler hepimize aynı dileklerle![]()
teşekkürler hepimize aynı dileklerle![]()
amortisör olmadan yay taraftarı değilim pek, zamanla az bir ihtimal de olsa deformasyon oluyor 2 3 kez şahit oldum..![]()
teşekkürler..![]()
Hocam bişi sormak istiyorum sana,
***** bizim 307lerin arka amortisörleri sorunlu biliyorsun. Birkaç kişiden XSI amortisörleri ile değiştirme önerisi aldım. Sertlik durumuna ve ses konusunda ne dersin ?
Valla o dediğini bende duydum XSİ amortisörü daha yumuşak ve sessiz diye benim arkadaşımda da var 4 kapı 2.0 o çok sikayetçi ve cidden ses yapıyorda ama bende tık yok ses falan çok memnunum sertliği de iyi denebilir, bizim arka iz düşüm falan da farklıymış sanırım yarım cmama yaylı durumda ne olur yanlış bilgi vermiyim
![]()
orjinal jantlarıteşekkürler
sanmam uyarboyutlar aynı
teşekkür ederim![]()
Meguiars nxt uygulama
![]()
Barış'cım eline sağlık ama önceki halini bilmediğimden pek parlamamış gibi geldi bana :O
önce pro bir uygulama yaptırsan daha iyi olur sanki![]()
çok teşekürler ama eski haline göre baya fark var zaten opak siyah gibi değil obsidyen cok hafif fümeye kaçan bi renk kırçıllıama dediğini de uygulatırıım bir daha ki sefere
![]()
önce boyayı temizlet güzelce cila mila kalmasın üstünde, sonra kil uygulattır. Uygulamadan sonra kile bak şaşıracaksın neler varmış dieBunun üstüne çizik giderici+pasta+cila yaptırırsın. Son olarakta boya koruması ile nano koruma geçersin mis gibi olur
Sonra kendin yapacağın amatör uygulamalarda daha iyi sonuç alırsın NXT gibi
![]()
o kadarda kusursuz olsun istemioyorum ya saldıracağım geliyo![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)