Bidahaki sefere bende varım. Şimdiden listenin en başına yazın beni:D
Herkes eğlenmiş kafalar dağıtılmış en güzeli bence budur;)
Printable View
Bidahaki sefere bende varım. Şimdiden listenin en başına yazın beni:D
Herkes eğlenmiş kafalar dağıtılmış en güzeli bence budur;)
çok guzel bir gundu biraz daha kalmak isterdik ama hanımlar kalkalım dedi demekki bundan sonra org.lara tek gelicez:D
orda değilde dönüş yolunda kendi benliğimizi kaybettik :D :D
ondan değilde sanırım sucuktan oldu herşey :D
Tolgacım supersin cok ama cok teşekkur ederim resimler için son zmanlarda hiç bukadar eglendiğimi hatılamıyorum super birgundu gelmeyenler gercekten cok fazla sey kacırdılar
motorlu fotografın detaylarına gelirsek Ömürcan saolsun böyle oturmamı istedi cunku arayoldaydık ve agbi ayvaş gidicez dedi ama o hain fotografı ceken ahmet bayır ın namı ier TurbuSAKO nun en alkollu zmanlarda lastik değiştirme macerası cok yakında techturkeyde vizyona giricek :D
Tünayın mod istegi ne gelince semih tolganın ölmesi lazım dedi öo an tolganın ve tunayın gözleri aynı karede görmeliydiniz ahahahah psycoydu tunaycım seni destekliyoruz ilk konununuda hatılatır tekrara gelen herkese sonsuz teşekkur ederiz:icon_tup:
evettttt....20 sayfa okudum, aralarda bazı abılerım kardeslerım "fıseklemek" ten bahsetmıs yokoyle bı olay olu gıbı uyumusum...:Dwalla:D:D
dune gelınce ben ınanılmaz keyıf aldım, cok gulduk cok eglendık gercekten:) aklımda kalan ıkı esprıye hala guluyorum bırı SULTANOGLU nun "dna toplayan haydarı" bırı de Xor un " akbıl" i:D:D:D sımdı sızlerden gordugum destek ıle bahsı gecen modluk konusunu forum ortamına bır konu ıle acıyorum:)
Olayın başından sonuna takip ettim gelemeyeceğmi bildiğimden hiç gelirim yazıpta sonra gelemiyorum yapmadım. Listede çok isim vardı sanırım döküldü çoğu.
Benide yazz +2
OO kesin yazz +3 atarları yapmayın arkadaşlar.
Bir dahaki sefere ya kısmet bende gelmeye çalışacağım.
Ama bu mesaj kopardı beni.
iyi eglenmişiniz..:)
Yakın zamanda daha ıyılerını daha guzllerını yapalım.
Ben gerçekten çok keyıf aldım baya eglendık :)
Güzel bir organizasyondu herkese çok teşekkürler.
Daha sık görüşmek dilegiyle :)
ya hakikatten bu yaz organizasyonlar açısından dolu dolu olsun çok keyifli oluyor diğer illerden gelecek arkadaşlar içinde daha merkezi ortak bir nokta belirlenebilir :D