olmasın pis küfürbaz listesi
1.vtspawır :D
Printable View
guzel bulusmaymıs..... Bu arada vt 864'u km aldı ??
msn e döndü burası iyi geceler :D
ne komiksin la tünay kaa :D buarada gri 5 serisine bittim maşallah
Tek kelime mükenmmeldi emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler
çok utandım kendimden abi oturup yemek yedik valla sen olduğunu fark etmedim ben daha apaçi birini düşünmüştüm :D Yengeye hürmetler biz dönene kadar siz gitmişdiniz vedalaşamadık :)
hahahah hala nefes alamıyorum :D
Tunay mod olsuntabi yaaw:D ad*lt-turkey.com olsun sitenin adida tam olur muhahaha:D
Tunaaaay insanlar doyumsuz kanka dimi aeuaehaehaeu hala guluyorum muhahaha :D:D:D
Insallah birdaha olursa (ki olmasini isterim:) ) bende katilirim kismetse.
valla kardeşim köpeğinizi doyurun getirin saf yavurumun elinden ekmeğini çaldı mahkemeye verip varınızı yoğunuzu alacam :D
yanlız benim kızla ikiside aynı yere bakıyor ne vardı acaba oralarda :D
o nedenle sw aldı ya yakışıyor adama :D
ahahah buda iyiydi :D
:D
adam harbi kroydu yaa
atla yanımızdan geçen dombilimiydi o:D
:D
çil yavrusu gibi dağıldılarrr :D
Bidahaki sefere bende varım. Şimdiden listenin en başına yazın beni:D
Herkes eğlenmiş kafalar dağıtılmış en güzeli bence budur;)
çok guzel bir gundu biraz daha kalmak isterdik ama hanımlar kalkalım dedi demekki bundan sonra org.lara tek gelicez:D
orda değilde dönüş yolunda kendi benliğimizi kaybettik :D :D
ondan değilde sanırım sucuktan oldu herşey :D
Tolgacım supersin cok ama cok teşekkur ederim resimler için son zmanlarda hiç bukadar eglendiğimi hatılamıyorum super birgundu gelmeyenler gercekten cok fazla sey kacırdılar
motorlu fotografın detaylarına gelirsek Ömürcan saolsun böyle oturmamı istedi cunku arayoldaydık ve agbi ayvaş gidicez dedi ama o hain fotografı ceken ahmet bayır ın namı ier TurbuSAKO nun en alkollu zmanlarda lastik değiştirme macerası cok yakında techturkeyde vizyona giricek :D
Tünayın mod istegi ne gelince semih tolganın ölmesi lazım dedi öo an tolganın ve tunayın gözleri aynı karede görmeliydiniz ahahahah psycoydu tunaycım seni destekliyoruz ilk konununuda hatılatır tekrara gelen herkese sonsuz teşekkur ederiz:icon_tup: