bir FL2 kullanıcısı olarak kıskandım doğrusu :) çok güzel kareler
Printable View
bir FL2 kullanıcısı olarak kıskandım doğrusu :) çok güzel kareler
98 modeli verip 09 dün F2 teslim aldım artık 2 tane F2 var evde.Ne demişler Varsa LAND ROVER yoksa GAME OVER :D
ne mutlu sıze baran
Eskisine güzel para verdiler ötv falan derken değişmiş oldu fiyatına göre sınıfında en iyi jip.Selcuk senı sarmaz bu kanı arabası gibi gitmio :)
Sağol kanka uyguna aldım baya iyi oldu..
"Borusan Oto Adana’nın Land Rover Experience 4x4 Eğitim Merkezi organizasyonu ile düzenlediği “4x4’lük Macera” etkinliği 9 Mayıs’ta gerçekleştirildi.
Katılımcılar, Kızıldağ Yaylası’ndan geçip, Akdağ ve Süzgeç Dağları arasından uzanan dar geçitlerden geçerek Pozantı'ya ulaşırken Toros Dağları’nın eşsiz güzelliğinin ve yayla kültürünün doyasıya tadını çıkardılar."
ya söylesene expedition a katıldım die :D bende diyorum bizimkiler böle işler için araç vermezler :) bu tür aktivitelere aracı olan olmayan herkez konaklama ücreti vs mukabili katılabiliyor.
http://i295.photobucket.com/albums/mm126/HSezai/44.jpg
Bu birdaha ne zaman olacak?
Ben eklicektım bu fotoyu :D
Ben katılamadım bu aktiviteye.Çalışıyordum :(
Fotoları şimdi toparlıyoruz.Şuan elimde foto ve video var ama eklemicem,biraz daha bekleticem :)
Adana-Mersin olarak daha erken.Şuan bununla ilgili bir plan yok sanırım.
Bu arada davetiye gönderdiler offroad parkuruna götürüyorlarmış eğitim falan veriyorlarmış freelander ve discoverylerle..Bu konu hakkında bilginiz varmı (İstanbul)
baran bekle, bizim yaptığımıza gelirsin hem tanışırız hemde hoş vakit geçiririz.
wattabe de yapıyoruz biz, büyükçekmecede.
onun dışında bu hafta kaz dağları expedition u vardı. yine yaparlar. bana mail adresini ve seni experiance listesine ekleyeyim. (kosiflerden aldıysan ekleyemem tabi)
güzel jip tabi ama x3 ve Q5 in yanında kıyaslanmaz
bu markada alacaksan range rover alacaksın
land 5 kuruş etmez
Ahahahah interesting :D
nedir interesting olan yanlış mı dediklerim ???
Dalga gecme amaclı yazmadım o mesajı öncelikle yanlış anlama.Bilmeyebilirsin.Land Rover ın dediğin araclarla alakası yok Land Rover ve Jeep markaları offroad araclar içinde başı ceken 2 firmadır ezelden beridir.Gerisi zevktir Q5 veya x3 tercih edilebilir ama bana göre süs araclarıdır LR larla kıyaslamam bile.
yoo biliyorum aslında askeriyede fln bile lr kullanılıyor 40 yıldır çalışan jeep ve land rover modelleri var ben beğenmeme anlamıyla söylemiyorum ama
bir yere yan yana çekersek X3 ün Q5in LR ye göre daha havalı daha prestijli oldugunu düşünüyorum ama Range Rover süper
Prestij konfor lüks anlamında bişey iddia edemem ben arazi kabiliyeti offroad prestiji anlamında yorumladım.Range Rover guzel makine bu sene range sport range rover discovery hepsi yenılendi dahada lüksleşti beğeneceğini düşünüyorum.
fotolar harıka : )
yanlız suyun ıcınde gorunce jeepı o paylasılan vıdeo vardıya x5 kalmıs adamlar yardım edıyor o aklıma geldı :D
Resimler ve araç muhteşem.
Resimler hangi bölgede çekildi?