M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı
simdi sezai olayi satis rakamlarina cekmeyelim orasi cok farkli . cnk sonucta landlerin inanilmaz bir kalitesi zerafeti ve prestiji var , en azindan benim gozumde ama bu bende range icin gecerli . trye geldigimde bir cok kez kullanma firsatim oldu . cidden kaliteli , bu satis rakamlari offroad la alakali degil buna inan . o saydiklarimdan dolayi .zaten cok cok nadir gorursun bir rance lr3 felan offroad da .
bahsettigim ilk posttaki gibi off road . senin sordugun sorulara cevap vermeye calistim gun icinde ama tam veremedim cepten girdigim icin
simdi sirasiyla cevap vermek gerekirse .
orjinal suspansiyonla seri uretim butun araclari o hareketleri yapabiliyor .
hangi arac performans sagliyor demissin . hem on road hem off road da cherokee dedigim gibi is goruyor . cherokee nin offroad yarislari veya haftasonu gezmelerinde bile nekadar tercih edildigini bir cok forumdan arastirip bulabilirsin , ayrica bahsettigin guclu hacimli motorlar degil demissin ama offroad da hacim lazim 1.6 jeeple tork almak zor . onroad da 475 beygirlik bi guc var . bunu saymazsan da zaten diger modeller gayet yeterli . ikisi icinde .
on road guven konfor , guvenlik ve konfor goreceli seyler sonucta ama kendi sinifinda bu araclar gayet guvenli . konforda pek kiyaslanamaz lr ile cnk dedigim gibi donanimlari gayet sik lr lerin .
birde ben kiyas yaparken bunu sadece offroad icin yapiyorum genel mana bi kiyas yok . onu belirteyim . cnk cogu alanda uste cikar lrr. ama offroad da ilk attigin posttaki sorularin hepsini yapar eder .
dunyada offroad yarislarinda bile en cok tercih edilen araclar jeepler
ben hic lr gormedim varsada nadirdir . ayrica jeeplerin sevdigim bi yani mesela wrangler icin konusayim iki pimi cektiginde kapilari tavani sokulebiliyor . al sana tam offroad havasi .
sen satisini yaptigin araclari ovmekte haklisin ama rakiplerini de iyi bil taniki mali pazarlarken eksik yonlerinide musterilerine bildir .
kisacasi lrnin gidebilicegi her ortamda jeep gider . offroad icin arac aliniyorsa zaten kimse gidip lr almaz emin ol buna . bu biraz bizim modifiye isin benziyo . jeep alirsin yukseltirsin , lastiklerini alirsin , kapiyi pencereyi sokersin . daga camura vurursun keyfini cikarirsin . 100kusur bin euro verdigin bir lrnin neyini sokebilirsin ki ? soksen bile iceri giren ilk sudan binlerce euro hasar cikarirsin . lr prestijin yaninda offroad da sunan bi marka ama limitinde .