Fotoğraflar çok iyi gerçekten =) Ellerine sağlık.
Printable View
Fotoğraflar çok iyi gerçekten =) Ellerine sağlık.
eline sağlık süper çekmişssin yine:)
Konu anlatımı gibi olmuş Mustafa.Çok güzel bir iş çıkarmışsın.Çok teşekkür ediyoruz JDM WORKS D'Team olarak.Hepsi saklanacak , yıllarca bakılacak türden fotoğraflar gerçekten.Süpersin.
çok güzel gündü maşallah emeği geçenlere tebriler kıskananlar küsenlere kapak olsun bu güzel organizasyon :D fotolar şahane mustafacım
Ellerine sağlık A.G.A gerçekten güzel organizasyon olmuş fotolar nası geçtiğini anlatıyo:)
İzleyen ilgi gösteren herkese tek tek teşekkür ederim...
Bu kareleri çekmemizi sağlayan gösteriyi hazırlayan, sunan arkadaşlara emeklerinden dolayı ayrıca teşekkür ederim. Keyifli fakat benim için bir o kadar da yorucu bir gündü. Gördüğüm kadarıyla herkes çok yoruldu fakat bunlara değecek güzel bir gün oldu.
çaktırma :rolleyes: bende şimdi fark ediyorum. o güne kadar 3 gün öncesinden her gece alkol, üzerine her gece 5 er saatlik uyku ve pazar günü sabahın köründe hipodroma gittik. Akşama kadar ayakda (aç-susuz :) ). Eve gelip gece 1 e kadar da fotoğraflar ile uğraşınca zihin 1 ay sapma yapmış :icon_wack
Çok güzel fotğraflar eline saglık.:) Buradan da bütün JDM WORKS D'Team ailesine teşekkürü bir borç biliriz :):)
eline sağlık mustafa süper kareler...
Fotograflarda cok guzel organızasyonda cok guzel olmus ellerinize sağlık.
vay lastik düşmanları, çok güzel fotolar, organizasyonda şahane olmuş, tebrikler.
Ellerinize sağlık. Ben tıra bayıldım çok güsel olmuş yaa :)
Sen cuma 19:00 cumartesi 22 arası 5000 tane çelik yelek imal et, kontrol et ve paketle, sonra İstanbul'dan kardeşlerimiz geldi diye taa 30 km yap yanlarına git, pazar sabahı pireler uçarken piste git , sonra gelsin drift arabasının yanında esnerken çeksinler seni...
Teessüf ediyorum :Deli::Deli::Deli:
Ceza olarak A.G.A ve Serencebey'e benim zuzunun fotolarını çektirmeyi planlıyorum...
;);)
Abi seni yorduk bi ton , kusura bakma hakkını helal et.Yardımların içinde çok teşekkür ederiz tekrar.
A.G.A ellerine kollarına emeğine sağlık çok ii kareler.
D'Team size zaten söylenece bişiy yoq döktürmüşünüz yine :D
çok güzel organizasyondu emeklerinize sağlık fotolar ise mükemmel.
çok güzel bir gün olmuş,fotoğraflar çok güzel elinize sağlık :)
Hakkaten çok eğlendik biz ya :D
cok güzel bir gün geçtigi fotolardan belli orda bulunamayan arkadaşlar cok şey kaçırdı bende öyle inş bir dahaki sefere beraber olmak dilegiyle