Sana b gun herkes seatcı olcak demıstım dımı kenks bunu unutmadın hahah:D
Printable View
maşallah hepsi birbirinden güzel araçlar hakan abicim tekrar hayırlı ugurlu olsun..
maşallah hepsi çok güseller. kazasız belasız sürüşler.
yok be kardeşim ayıp ediyosun karanlık gecelerin prensi :D:D:D arkamda gölge gibi çıkmışsın:) can yine bu pozdan kırmızı kırmızı istiyoruz 1 tane daha ufak bi poster yaptık ya bunu :)
http://img205.imageshack.us/img205/6980/abcd0001c.jpg
abi bu foto cidden guzel odamin bas kosesinde duruyor :) bu tarz fotolar beklioz gene candan.hatta canla cok sahane bi fikrimiz var bi ara anlatalim onu sana :)
ee kalabalık bi toplasmak lzm gene, guzel kareler ciksin ortaya.
2.toplanmayı braz abartabılırım emır aklımda b kac sey var:D
Ellerine saglık kardesim güzel fotolar ;)
Seatlara da masallah :D
GNS fenaa aaa
Saolun beyler;)
elıne saglık kenks
Can çok teşekkürler çok güzel kareler.Her nekadar hakan bana 3 boy atsada,resimler biraz moralimi düzeltti:D
eline sağlık kanka :)
Can cım eline sağlık 5 dakikada güzel çalıştın, o gece inşaatın sahibi bizi kovalamasaydı daha rahat çalışabilirdin ahahah :)
olur olur , bi egzosa bakar olay :) sonra yanyana gazlamaya devam...bu arada yeni fotolar icin tarih belirleyelim :)
Senle denemeyi bekliyorum hacı deneyelim sonra ben başka klasmana geçiş yapacam:DDyno gibi oldum,modlayan,abi deneyelim bakalım benim araba nasıl olmuş dio:pHer çekime ve her denemeye gelirim yeterki sizin gibi kafa arladaşlar olsun,hırs trip fanatilik olmasın f16 ile bile denerim:)Bu arada dj 2 kişi olmasına rağmen sağlamyürüyo heee:DEmir plotajımıdır nedir:D
abi dj cidden güzel gidio suanda ama ufak tefek sorunları var hallediyoru yavas yavas , dahada yüricek yolu var :hahaha: arkada kanirtiyoruz sana yetisicez die ama ucup gidiosun , pilotaj fln ama araba yetmio senin arabanin cigerine istedigi kadar pilotaj olsun :icon_tup:
Ellerine saglık cok guzel fotolar ... ama GNS cuprada fenayaa allah kaza bela vermesın
maşallah
ben son kasadan bir öncekine bitiyorum leonlarda mükemmel bir tasarım şahane gerçekten kırmızı ve siyah bomba olmuş .. Eline sağlık güzel çekimler ;)
Vee bir dev uyanır:D. Hortingen
Konu hortlamıs:) yorumlar ıcın tesekkurler beyler
Oskar inşaat kimin
Tekrarı yapılsın:)
katılıyorum ahmet abı