hahahahah:D alemsın olm ya :D
Printable View
eline sağlık kanka :)
Can cım eline sağlık 5 dakikada güzel çalıştın, o gece inşaatın sahibi bizi kovalamasaydı daha rahat çalışabilirdin ahahah :)
olur olur , bi egzosa bakar olay :) sonra yanyana gazlamaya devam...bu arada yeni fotolar icin tarih belirleyelim :)
Senle denemeyi bekliyorum hacı deneyelim sonra ben başka klasmana geçiş yapacam:DDyno gibi oldum,modlayan,abi deneyelim bakalım benim araba nasıl olmuş dio:pHer çekime ve her denemeye gelirim yeterki sizin gibi kafa arladaşlar olsun,hırs trip fanatilik olmasın f16 ile bile denerim:)Bu arada dj 2 kişi olmasına rağmen sağlamyürüyo heee:DEmir plotajımıdır nedir:D
abi dj cidden güzel gidio suanda ama ufak tefek sorunları var hallediyoru yavas yavas , dahada yüricek yolu var :hahaha: arkada kanirtiyoruz sana yetisicez die ama ucup gidiosun , pilotaj fln ama araba yetmio senin arabanin cigerine istedigi kadar pilotaj olsun :icon_tup:
Ellerine saglık cok guzel fotolar ... ama GNS cuprada fenayaa allah kaza bela vermesın
maşallah
ben son kasadan bir öncekine bitiyorum leonlarda mükemmel bir tasarım şahane gerçekten kırmızı ve siyah bomba olmuş .. Eline sağlık güzel çekimler ;)
Vee bir dev uyanır:D. Hortingen