dalgınlığıma geldi cok pardon yaw:)
Printable View
maaşallah cok emek harcandı son hali cok güzel olmuş.
Maşallah Arda gerçekten çok güzel..
Çekimler için arkadaşa teşekkürler..
Arda çok güzel çıkmış resimler ellerinize sağlık canlı canlı yaşamak ayrı güzel oluyo tabi :D Siz hemen sattınız ha şöyle BMS olarak toplu bişeyler yapalım olmamı 1.4 cüyüz diye atmocuyuz diye hor görüyonuz demi. :D Gırgır bi tarafa gözümdeki en güzel ek oldu eline sağlık kardeşim.
eyw. saolasın kardeşim bi bitsin senin loading işlemide :D bizimde anca bitecek zaten bu gidişle :D yan yana çekeriz güzelce bi pasta cila yaparız. ellerimle yapacam merak etme sen :D
:icon_tup::icon_tup:Arda , Maşallah çok güzel olmuş görsel olarakta çok beyeniyorum .
Ön tarafın komple 99 olması çok iyi farların içini Gunmetal Füme gibi bir renge boyarsan daha güzel olacak eminim .
Herşey temiz kalbince olsun kardeşim ..
çok şık olmuş maşallah, teknik bilgileri de ekle bence.
kardeşim daha yeni gördüm fotoları :p
Allah kaza bela vermesin ger noktasında sabır emek var KOCAMAN MAŞALLAH.
Carbon bişeyler yapmalısın bence :)
maşallah kardeşim keyfini sür artık çok iyi oldu
B17 :D siyah arabaya siyah jant boğar gibi gelir ama hep senin arabada bi başka duruo.çok guzel kombine oldu ozlar :) ztn motorda solencek laf kalmadi.:)
Guzel guzel kullanirsn inş arda :)
arda kazasız belasız bin. en son hali gerçekten çok güzel oldu, emeği geçenlerin eline sağlık. Allah kazadan beladan korusun, nazar değmesin :icon_tup:
arda 10numara ek kenks :)maşallah çok güzel oldu ;)
eline saglık cok guzel gercekten
taşş gibi duruo taşşş :)
ben bu konuyu neden görmedim ya :eek:
Gerçekten çok güzel, her$eyiyle kusursuz bir arac oldu.. yapimi sirasinda kazim ustanin orada bol bol görüyordum :)
Kazasız belasiz güzel günlerde kullanirsin insallah dostum. :icon_tup:
Allah utandırmasın.. :)
arda cım tekrar hayırlı olsun bms de gördüm arabanı, iyi günlerde binersin inşalllah.
Emeklerine cidden degdi kardesim.
Yakinda herkes gorucek ne demek istedigimi.
Ben jantlara bittim, cok guzel duruolar. :)