bmw nin e30u
ferronun 355 i
hala yapamadılar daha iyisini ne varsa eskilerde var :D
Printable View
bmw nin e30u
ferronun 355 i
hala yapamadılar daha iyisini ne varsa eskilerde var :D
Beraberdik Onur'la. Diger araclarıda cekip eklicem yakında.
O konuda cogu kişi hemfikiriz. Sonucta 360 bin euro ya neredeyse sıfır 430 spider alınır. Ancak olaya bir de nadir bulunan araçları almak olarak bakın derim. Rolls Royce Cabrio, Beyaz Bentley Cabrio, Lamborghini Superleggera gibi araçlarda her yerde görebileceginiz araclar degil sonucta. ilk bende olsun veya tek olsun diye alınabilir. Ve bana göre iç dizayn ve kullanma bakımından Ferrari'nin en iyisi.
eline sağlık.california 10 olmuş gerçekten.aynı takım çantasından bendede war benim 355ten çıkma pense,tornavida fln ferrari logoları var üzerinde. :) ..agaoglu da gerçekten çok takdir ettiğim bir işadamı başarılarının devamını dilerim.
Çok doğru ne varsa eskilerde var :) Bmw nin e30 ununda kalbimde önemli bir yeri var.Ama F355 gibi bir ferrari modeli daha doğmadı diye düşünüyorum içi çok basit lux fln hiç yok ama ben çok seviyorum.Ağaoğluda 98 model bir pisliğe binecek değil heralde bizimkisi gariban teknesi bunun yanında :D
f355 gariban tenekesiyse atlıyorum 12. kattan.:D
Testarossa varken, F355 de neymiş diye kuyuya bir taş atar kenara çekilirim. =D=D
masallah arada caddede goruorm gzl araba kazasıs belasıs ama ne bılım 360 csbıda dnyaya gelmez :)
içi güzel de dışı :confused:
Araç çok ama çok güzel. Ama jantları en kötü ferrari bu sanırım.
Bir araba bu kadarmi guzel olur...
millet kıızıcak ama çakma gibi duruyor.
hani sanayilerde yapılan KORSAN arablar gibi :D eksozlar filan ama içi güzeL birde önden motorlu :D
mukemmel ya : ) tek sırıtan jantlar ılla hata ararsan : )
Eline sağlık, güzel kareler