onur nerdeee :) yolla artık :D
Printable View
onur nerdeee :) yolla artık :D
ellerinize sağlık cok başarılı :)
eline sağlık Onur güzel çekimler çok amatörce :D
yakışıklı cıkmış diyorum:D
Yok yok photoshop yapmadım Özgünde. Sadece yeşil fon var :) Biraz da kontrast :) Özgün de ben de boyundan yukarısı zayıf insanlarız. :D
eline sağlık kardeşim guzel çalışmalar:)
onur bende 70 kiloyum hahahahahahaha
Çok başarılı fotoğraflar. Beğenerek takip ediyorum hem burada hemde foto kritikte. Başarılarının devamını dilerim. Kullandığınız en iyi makine hangisiydi. Canon eos 350d hakkında ne düşünüyosunuz :) Şimdiden teşekkürler.
taş yağıcak:D
Ahahah :D Kanka bişey itiraf edicem şimdi. Sizi ilk gördüğümde kendimi sarhoş hissettim. Çift mi görüyorum biri beni dürtsün dedim :D :D:D:D
Harbiden kafa üstü 70 kilo gibi :D
Teşekkürler Serhat. Nikon D2X gayet iyidi. Savaş abide Nikon D300 vardı. Onu da bi kurcalayim dedim ama çok komplike. Tavsiye edebilirim D300'ü. Ben aslen Canon'cuyum. :) 10d,20d,30d ve en son da 40d kullanıyorum. 300d kullandım ama 350d'yi hiç kurcalamadım. Bence almışken 450d al. Fiyatı da iyidi şu sıralar. Güzel 2 objektifle harikalar yaratılabilir bence.
Şu an dergi için Canon 40D kullanıyorum. Emirhan'a da ben tavsiye etmiştim zaten. O da memnun. Fakat 40d'de bir sorun var. 3 inçlik ekranda fotoğrafın net olup olmadığını anlayamıyorsun. Dolayısıyla fazla kare çekiyorsun. İçlerinden hangisi net çıkarsa... 50D'de bu problem kalkmış. Ekranda net olup olmadığını anlıyorsun. Yazılımla da 40d'nin bu probleminin kalkabileceğini söylüyorlar ama vakitsizlikten makineyi kurcalayamıyorum. Eğer bütçeni söyleyebilirsen sana 350d'nin çok üstünde bir makine tavsiye edebilirim.
Edit: Nikon D300'e full frame demişim. Sevgili A.G.A düzeltmeyi öm ile yaptı. D300 full frame değildir :) :icon_tup:
salı günü ali abinin orda subaruyu cekerken gördüm gercekten ince eleyip sık dokuyosun. yaptıgın işi severk yapıyosun. tebrik ederim basarılarının devamını dilerim.
belki tanıyamssın siyah gömlekli sakallı olan bendim.:D