|
|
#1 | |||
|
Misafir
|
Selam arkadaşlar yaw sisteme ne zamandır eklemeyi düşünüyodum ama bir türlü fırsatım olmuyodu.Resimlere ilgi duyan ve uğraşan bir çok üstad var sitede Umarım beğeniliir.....
Resimler arasında bazı buluşmalarda çektiğim fotoğraflarda mevcut..... Makina Nikon D80 18-135 lens 28-200 lens 18-55 lens BAŞLIYORUM... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
#2 |
|
Misafir
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
...................
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Son Düzenleyen XoR; 18-06-2009 19:45. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Misafir
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Son Düzenleyen anildogru; 18-06-2009 19:45. |
|
|
|
#5 |
|
Misafir
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: Corolla
|
Eline sağlık
__________________________________ *
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Eline sağlık
![]() Çok anlamam fotoğraf işinden ama çerçeveleri biraz daha ince kullansan daha estetik durur bence. __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Misafir
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
çok güzel pozlar gerçekten anıl ellerine sağlık.
süper
__________________________________ "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
Guzel fotograflar var eline saglik.. Cerceve konusunda ayni fikirdeyim..
![]() Ozel mesaj kutunu bosaltir misin Anil ?
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Misafir
|
|
|
|
|
#12 |
|
Misafir
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Piaggio X9 250 Evolution
|
Anıl gerçekten güzel fotoğraflar. 5-6 tanesine hayran kaldım. Özellikle ilk baştaki köpekciğin fotoğrafı çok güzel olmuş. Bazı fotoğraflarda kontrast biraz fazla verilmiş gibi geldi. Ben ne olursa olsun fotoğrafın doğallığından fazla uzaklaşmamanın doğru olacağına inanıyorum. İnsan fotoğraf çektikçe kendini geliştirir. Bol bol fotoğraf çekmek en doğrusu. Ayarlar dendikçe öğreniliyor çünkü. Yeni fotoğrafları da bekliyoruz
__________________________________ Loading World's Best Magazine... |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Misafir
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: VW
|
eline saglik. dur yolcu, kopek yavrusu ve siyah beyaz kurumus yaprak en begendiklerim ama favorim bu http://img35.imageshack.us/img35/1926/dsc0283o.jpg
![]() bi de elestiri kabul ediyosan gece fotograflarinda ve isigin az oldugu fotograflarda sanki fazla noise var, birazcik sabirli olup dusuk iso da uzun pozlayarak cekmeyi deneyebilirsin ya da guzel bi lense yatirim yapma zamanin gelmis :P
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Misafir
|
can merhaba tabiki eleştiriye açığım açık olmasam resimleri sergilemem siz eleştiriceksiniz bende kendimi geliştirecek daha iyi karelerle karşınıza çıkacağım
|
|
|
|
|
#17 |
|
Misafir
|
Masallah gusel kareler yakalasmııssn , ıı calısmalar...
|
|
|
|
#18 |
![]() |
cok iyi kareler yakalamıssın gece cekimleri cok iyi duruo
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: -
|
fotolar çok güzel elinize sağlık paylaşım için teşekkürler devamını bekliyoruz özellikle gece çekimlerine bayıldım tebrik ederim.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |