ben su andada kumburgazdayım bence kaçırmayın 20 tl lık benzın ile bodrum keyfi alıyorsunuz bu potansiyel bir bodrumda vardır hehehe :D
Printable View
ben su andada kumburgazdayım bence kaçırmayın 20 tl lık benzın ile bodrum keyfi alıyorsunuz bu potansiyel bir bodrumda vardır hehehe :D
vay anasini , bi firsat buliur istanbula gelirsem bende isterem :D
Ne zaman geliyosun olum sen, iyice nigga oldun basımıza :D
Bi dilini kesiyim gel de ahahaha :)
abi iyide digital fotoğraf makınesınden nasıl boyle resim cıkar bu adamın ellerı mubarek bence :D
Hastalıktan değil ama çok çekirdek yemekten sivilce çıkacak bro'mda :D
http://img518.imageshack.us/img518/5258/tolga.jpg
Yarin ucagim var :D Allahin izniyle sali gunu sabah tr topraklarindayim :D
Güzel bir buluşma olmuş..
Güzel buluşma olmuşta; o megane oraya nasıl gitmiş, basıklıkla :)
geliyordum ama son anda evden gelen telefonla geri dönmek zorunda kaldım artık bir dahaki sefere halbuki ne heveslenmiştim hevesim kursağımda kaldı :D haftaya senelik izne ayrılıyorum kısmetse rahat rahat takılırız :)
valla gelin bekleriz gelmeyenler sonra pişman oluyor :)
Gidiyoruz kırmadan etmeden şükür :)
:) eh işte
Ben bizim yazlıktan çıkıp edirne yonune gidip ordan u donusu yapıcaktım ordaki polisin onunde tam kırmızı yandı durdum 10 dk yeşil yansa bile salamdı benı ıyı terledim yanı şimdi ver evrakları diyecek diye :)
mısafirlerım olduğundan yanınıza gelemedım.. ama yınede slmımızı werdık :) tunc o rs harbı rs gibi yerınde durmuodu kank :D saro sonradan katılmıs snırım masada yoktu o :D anıl ıse garibim etrafı seyredıo :D nese gusel bulusma olmus :)
bu buluşmaya gelmek kısmet olmadı tatildeydim..
bir dahakini ne zaman yapıyoruz :)
onurcum bu arada benım fotolar ne oldu:D
haftaya eg ile bekleriz özgür :D
haftaya bi buluşma bonbası dahamı patlıyor yoksa RS harbidende cok fena rahat durmuyor chipli diye olabilirmi acaba:D
valla başkan gece sağanak yağıyo şu saat olmuş güneş tepemizde çözemedim şarköyü gelin la buraya yakak mangalı :D
RS çok tatlıymış ya :)
Güzel org. olmuş keşke bende istanbul'da olsaydım :o
Eğlenceli bir buluşma olmuş :)