Tanıdığım Hilmi takmaz böyle şeyleri. :) Hayatı yaşamayı bilen ender insanlardan :icon_tup: Böyle şeyler umrunda olmamalı bazen insanın. Düşününce, sakınınca problemler eksik olmaz çünkü.
Printable View
n guzel gecmislan helal olsun:) dostlugumuz baki,arkadasligimiz daim olsun(olurmulan bole soz:D attim kafadan hahaha) ALLAH ayirmasin diim:D hehahahaha
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
fotoğraf içeriği kötüde foto güzel ama film karesi gibi :D
geniş adam her açıdan ehuehue
herkez emrah olmuş :D
acıların forumu olmuş burası ya herkes Emrah modunda :D :D :D
haftaya buluşuyomuyuz :D
bu emrahlar ne ayak :D
kucuk emrah spec ne is ya ahaibgagaga tahmin ettigim seymi acep:D
toplu fotodan bir tane daha olcaktı.. yiite hareket çekerken onu istiyorum.. :)
burda konuyu kaç kişi izliyo msnde kaç kişi yazışıyo ahahah
Ellerine saglık fotograflar harika çıkmış :) hiç bi hareket olmadımı bide arkadaydınız :D:D Haftaya bidaha tekrarlanacak ona göre :D
http://img212.imageshack.us/img212/6987/adszhvx.jpg
tt messenger meetin :puha:
oo yeeeeahhhh :D
olum msn de hızınıza yatişilmiyo ahçı bahçıvanı bahçıvan uşağı uşak hepsini hesabı kim kime ne yazıyo muhabbet nerde belli değil :hehe:
Haftaya eşli yapalım :D siz yoldan cıkmaya basladınız:D
hahahahah bak bunlara antıbıyotık gıbı gelebılır:)
maşallah çok güzel resimler sohbetler makaralar olmuş :D kısmetse bi dahakinde orada olmaya çalısıcam
geç kaldım ama sizleri görmek bile güzeldi :D bu arada Onur ellerine sağlık süper fotolar :)
http://img35.imageshack.us/img35/2509/94817064.jpg
nie sadece ozgunun 2 fotosu var:D
ozgün geç geldi dağılmamıza 1 saat kala
mustafa ve özgür sabah ankaraya geldiniz araba aldınız o kadar koşturduk şaşmazdan çıkıp kumburgaza mı gittiniz siz ne zaman uyudunuz beyler
bırı usenmıyıp fotoları facedekı gruba atabılırmı lutfen burdan bakamıyorum ordan bakayım en azından
geldi ve geldii gibi hepimizi kör etti :D
ekliyorum samsa
saol gokım
Buarada ne kadar gormesemde emınım mukenmel fotolar cıktı elerıne saglık onurum
Benim mide fena bozulmuş yaa :D:D:D