hahaha abi o vana tam muştuya gore:D:D:D
Printable View
bu hafta olsada gelsek artık tatıl bıttı :D
puahahhahahaha ben hacıyıı yolluyum buyuk bır organızyasyon yaparız hatta ıftar gıbı bırsey olur yanı ramazanda yaklasıyor
olur kanka valla güzel olur
yapalım yaww guzel olur saat 9 dan sonra mıllet denıze gırer
ben çıplak girerim :D
sapık herıf puahahahhaa
Ulan bi hafta gelmedik, herkes gelmis :D
On numara olmus, haftasonu tekrarlayalım :)
Ben bu hafta yokum bilginize :)
Bende...:)
melii sen burayadamı üyesin yaw
ahahaha özledim seni :) iki gundur ayrı gayrıyız :)
Abı senın bugune kadar gelmediğin hata ;)
Sağolasın kardeşim ama Yiğit geldi biz arka planda kaldık Cuma donuyor galıba o gittikten sonra yıne on saflara cıkarız..
Adam keyıften ıcerı bir girdi herkez ona kıtlendı Meganı oraya soksam bu kadar bakmazlar ahuahahha :D
Serencebey kardeşimiz sende gelsene bi hafta sonu sabahta seninle İsmail e gelırız biz kahvaltıya :D
Bu hafta napıyoruz Mehmet
şükür gördüm resimleri :D
yeni konuyu açıyımmı ordan hem yer hem gün için tartışalım geç olmadan katılım
dün keyifteydim bizle ilgilenen garson işten çıkartılmış yardımıcısı söyledi banada keşke yapmasaydı öyle yazık oldu valla :(
o sarı olan lavuk mu yoksa mehmetin yanına çektiği mi
sarı kıvırcık saçlı olan abi
ben o gun orda tepki gosterırkende soyledim hem işletmeciye hem mekan sahıbıne benım amacım kımseyı ekmeğindne etmek değil ama bu ulu açık HIRSIZ lık gibi bişey yazık olmuş keske yapmasaydı bole bişey vede ekmeğinden olmasaydı...
Ki ben orda adisyonu ıkı kere elıne verıdm gıt bunu düzelt diye ama tekrar pişkin pişkin geri geldi hayır hesabınız 318 tl diye....
iyi olmuş artiste g.. veren y.şak y.şak konuyodu
orası öyle tabi abi işini iyi yapmadı ama keşke böyle olmasaydı üzüldüm açıkcası en başından yapmasaydı yani
sklecek hot y..yakın gidermiş.. iyi oldu ona kaç kere uyarıldı ama aldırış etmedi.
Kendi düşen ağlamazmış demiş atalarımız..;)
indiregangi yapıcaktı aklı sıra