Başlık çok iyi ya ! :D Maşallah
Printable View
Başlık çok iyi ya ! :D Maşallah
Ben de bu şekilde kullandığım için mutluyum. Japon bir kere yapmış değiştirmeye gerek yok bazı noktalarda. Eski crx imi dış görünüm olarak modladım ama bunu orjinal kullanma taraftarıyım. Uzun yıllar elimizde bu şekilde kalacaklar. Yorumlayanlar için teşekkür ediyorum.
06 YA 1000 Satılık sanırım. 15000 TL gibi bi fiyat yazmışlar sahibindene.:eek::rolleyes:
evet yazan benim. 15.250 ;)
barış jantları ndn söktün?bu arada ikisinede maşallah
maşallah ikiside harika duruyo , özellikle sac jantlı olana bayıldım , kazasız belasız inşallah
daha iyi yürüyor
daha konforlu
daha makul fiyatlı bir lastik fiyat aralığı var lastikçi de olsam bizimde bir sınırımız var
aracın yuruyenıne daha az zarar verıyorum tamponunun ayrı bır tarafa gogsunun ayrı bır tarafa bakmasını ıstemıyorum aracımın ileride
onurumun 5 ile geçtiği yerden ben 50-60 la geçiyorum
eskı lastıklerım 45 yanak stunner dı 16 jantlarla
sımdıkıler 13 ınch jantla 70 yanaklı goodyear vector:icon_tup: hayvan gibi yol tutuyorlar...
belki 15 inch güzel bir jant bulursam ileride öyle bir değişiklik yaparım...
yakında yeni çekimleri ile güncellenecektir.
Evet az kaldı yeni fotoğraflara...
AS ve YA atolyede...
Tüm kusurlar yok ediliyor
(Pas ortaya çıkan bir kaç yer vardı çamurluklarda onları yaptırıyorum, tamponlarda milimetrik kaymalar vardı onları ayarlattırıyorum, ön tamponun boyasında çatlama vardı komple boyanıyor, laguna karlığı sökülüp tampona bağlantısı güçlendirilerek yeniden takılacak vs...)
tam oldschool maşallah
Maşallah ya ikisi de harıka gorunuyor...Fotoğraflar da cok guzel...
Çok güzeli maşallah, peş peşe bi çok kez çayyolunda gördüm çok tatlı gözüküyolar.
Yakında tarz değişikliği içeren farklı detayları ile yeniden karşınıza çıkacaklar.
Konuyu dayanamayarak güncelliyorum :) yaklaşık 12 ayda arabamı ancak 10 gün görebildim çünkü...
iyi seyirler tekrardan. Arabalar hala aynı güzellikteler titizlikle bakılıyorlar.
massallah cok diri ve harika gözüküyorlar allah kaza bela vermesin :)
maşallah araçlara çok diri görünüyorlar :) ama as 9595 biraz daha etkiledi beni :D kazasız belasız inş. :D