olum nasıl bir resimdir bu emreyle birer tepsi künefe spec :D
Printable View
hazırmısın Muştu yenı sabrı ye :D
abi ilk kez mi kadayif goruyosun o nasi yemek hahahah :D
http://img34.imageshack.us/img34/9035/ttto.jpg
:D:D:D şimdi farkettım bunu facede ama kımdır tanımam ahauhaua
hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
mesaj atsaydın derken aklınız fikriniz fesatlıkta olum :D
ben ya telif hakkını öde yada kaldır posterimi diye mesaj at dedim :hehe:
akrobasi haraketleri yaparak çıktık bayırı :d ben öne verdim gücü yoksa takla atardık valla everst e tırmansak bukadar kasmazdı :D
fiber yıgınına bak bip çaktıgım tam benlik emo style ahahahaha :hehe:
Mimikler süper yapımcı görse Yaprak Dökümü ekibine girersiniz cidden başarılı :)
Allah muhabbetinizi bozmasın :)
Güya eve gidip yatacaktım, önce aksaray sonra sultanahmet muhabbet fenaydı :D
Sultanahmetten Eminönüne 30dkda motorla inen tek adamımdır herhalde...
O yarım saat icinde 3 kez düsme, 1 polis arabasına vurma, 1 kez de tramvay altında kalma tehlikesi atlattım...
En kral racingi hediye etseniz motora binmem, motor benim icin bitmistir :D
Ahahahaha tam da egsozun agzında durmuslar, verdim dumanı :D
Dün sultanahmette hatun düsüren kimdi? :D
Fati ondan masada 3 tane vardi. Mustu ve emre bi yumulmuslarki catallari yutucaklardi:D
Bu iftar goki-emre dişinda avrupa yakasi ozel olmus sanirim :)
Cuma gunu trafik cilesi cok oluyor ve iftar icin aksaray secilmis cok trafik vardi. Gokiler nasil gelmiss sasirdim acikcasi davet olsa bile cuma trafiginde gelebilecek olurmuydu bilmiyorum. Biz bile kiti kitina yetistkik.
ben de vardim :)
valla hic cikasim yoktu da sonucta gelince her turlu eziyete degiyor :D her dakika guluyoruz :hahaha:
erayla goki de sagolsun bizi satmamak icin aralardan gitmedi :p o trafikte kontak kapata kapata geldim.. mehmetle erel de gelince trafik sorun olmaktan cikti oturduk muhabbet ettik :)
Yavru egzoz siparişini verdim. Gelsin sonra yürürüz :D
Maşallah çok eğlenmişsiniz. Eray AN125'i en iyi siz test etmişsiniz. O motor yürüyorsa ve tekere geliyorsa o halde, alınır. :D
20 dakikadır gülüyorum fotoğraflarınıza. Allah uzun ömürler versin hepinize. :D:D:D:D
Yazmayın şöyle şeyler. Sizinkiler takip ediyorda benimki takip etmiyor mu sanıyorsunuz? Bu ay yemediğim fırça kalmadı. :D Bundan sonra mankenli fotoğraf çekimlerini Muştu kardeşime paslıyorum. ***** o benden daha istekli bu konuda :hehe::hehe::hehe:
Mehmet yine iyisin. Bak yolu sana yaptım. Artık Mustafa bi yüzük almalı yengeye kendini affettirmek için :D:D:D:D
ahauauha kıskanmayın olum :D
yaa arabaya asla gelmem dıerk bındın aksarayda sonra kafaladım hemen bak ıyıkı gelmışssın değilmi Hatun yaptın orda hauhua :)
Ver sen arabayı bana fiber king yapıyım hauahua :D ula guluorum bu mıllete he :D
aaa kımdı acaba nasılda hemen kendını reklam yapıyor senden baska kım dusurebılır abı ne demişler Çayda dem Techde kıdem :D en kıdemlımız sensın :D
O takashııı :D butun japonlar nıe kacıo olum senden solesene :D
moruk o motor 125 lik değil bi kere kanuni trex 150 :D kendisi benim olur filtre egzost dereceli egz headers kısa ne ararsan var GIRTLAKKKK :D
kanka biz eski dostuz bi yardımım olacaksa seve seve gelirim maksat yardımlaşma dayanışma :hehe:
mehmet kardeşim sağolsun 1 poşet dolusu yüzüğüm var çok fena girdi hesaptan ama her buluşmada bi tane hediye ediyorum :D
çok çok güzel olmuş gerçekten :)