HALUK Nickli Üyeden Alıntı
bilader geçmiş olsun, o garajda bizim şirkete çalışan iki kamyonda telef oldu. selin geldigi sabah papaz köprüsünün üstündeydim 5 dk ile beni es geçti, allah çoluk çocuguma bagışladı, yardım isteyenlere yardım edememek kadar kötü birşey yokmuş elim kolum baglı göz yaşları ile insanları seyrettim.
allah bir daha kimseye yaşatmasın.
tabiat olayıymış doga öcünü almış diyenler inşallah bir gün gelir de, evine ekmek götürmek için işine giden insanların düştügü bu duruma düşer düşerde anlar.
papaz köprüsünün altında kapalı kasa ile yolcu taşıyan araçları 20 liraya salan memurlar, yatında uyuyun şimdi uyuya bilirseniz.
sessiz asfalt yapıcagına dere yatagı yap, metrobüs yapıcagına emniyet şeridi yap yapta itfayen sivil savunman yetişsin,
yedigin kadar para ye ama kimseyi bir yagmur suyu ile bogdurma.
kader miş deyip geçmeyin bu kader degil KADİR HEMDE EN KOCA KAFALISINDAN.
asker olmasa bi 30 kişi daha telef olurdu. allah başımızdan eksik etmesin. askerin başındanda dürüst komutanları eksik etmesin.
bilmem nerde tutsanami olmuş yardım akıtın, halkalıda oturuyorum hala evine dolan çamurları temizlemeye çalışan komsusunun getirdigi yiyecekle orucunu açan insanlar var. nerde bu devlet millet burda, süreklide burda olcak.
çok doluyum kusura bakmayın arkadaşlar.