bebekte trafikte karsılasmıstık bana :icon_tup: yapmıstı :D gerisi ***** biz yerlerdeydik arabının içinde
Printable View
bence en kral araba rengide önemli değil çünkü olsunda çamurdan olsun 330hp supra 1700 2000hp kadar çıkıyosa bu araç abartısız net 3000hp olur çünkü 1001 hp sınırlandırılmış 4adet turbocharger 16 sldr 64v başka otomobil yok mc laren bile hava civa keşke benim olsa nasıl basardım ona hayali bile güzel;)
çok fena valla :)
Sketch cizimleri ortaya ciktigindan itibaren tamamen bir reklam ve pazarlama basarisi Veyron bence. Yok su kadar koyu isitti, yok bu kadar oksijen yuttu, yok redlineda kalksa carsamba ovasini hasat eder..vs..vs turlu turlu iddaalar. He tabii ki muhendislik harikasi ama sisire sisre balon yaptilar. Istedigi kadar son hizi olsun hersey son hiza cikmak degil. O hizlardayken kontrol ve dinamizm de demektir. O da McLaren, F40, Porsche GT3 RS demektir bence.
egsoza bak soba borusu gibi:eek:
Oz' bunu minciklasa nolur acaba
ön aksları iptal edip arka diff e de kaynak attın mı tamamdır...
The Bugatti Veyron has a total of 10 radiators.
3 radiators for the engine cooling system.
1 heat exchanger for the air-to-liquid intercoolers.
2 for the air conditioning system.
1 transmission oil radiator.
1 differential oil radiator.
1 engine oil radiator.
1 hydraulic oil radiator for the spoiler.
Asıl bomba
The Veyron consumes more fuel than nearly any larger car (not including buses or heavy trucks), using 40.4 litres per 100 kilometres in city driving and 24.1 litres per 100 kilometres in combined cycle.At full throttle, it uses more than 115 litres per 100 kilometres , which would empty its 100 litres fuel tank in just 12 minutes
sehir ici 130lira basınca 370lira yakıyo :D:D:D
iboo maşallah çok iyi bi paylaşım olmuş hiç denk gelemediğim ve çok merak ettiğim bi makinedir veyron :D
renk olarak siyah beyazı mükemmel...
kazasız belasız :D
tam gaz kullanımda 100 kilometrede 115 litre fazla yakıyor..
kilometrede yaklaşık 4 tl, eski parayla 4 milyoncuk
hmm :scared:
nedense bu aracı hıc begenemıyorum gtr35alıırm bu paraya ve ucarım :D
25 / 10 / ''2009 Pazar günü Ortaköy 'de ilerlerken gözlerime inanamadım. Karşımdaki mavi bir Bugatti Veyron 'du. Hemen telefonu çıkarıp fotoğrafını çektim. Cidden çok şaşırmıştım. Araç yabancı plakalıydı.
geçenlerde konusu vardı maslak sanayide aynısının fotosunu çekmişti bi arkadaş fakat tr plakaydı yanlıs hatırlamıyorsam...
bunu canlı görmek garip bi duygu olsa gerek :D 1001 beygir dedikleri şey :D
İstinye parktan aşağı inerken görmüştüm bende,ağır ağır yokuşu çıkıyordu.
Sesi çok güzeldi
Çook güzell...
Yalnız adam olay yaratmış :) Nerdeyse bütün forumlarda konusu var :)
ben bide şunu anlamıyorum bu aracı nasıl gezdiriyorlar trafikde hem modifye gibi bi görüntüsü var hem önde plakası yok bide 1001 beygirin trafikde olması tehlikeli deilmi :D polis abilere sesleniyorm bağlayın bunu :D :hihi: :hehe:
ben hemen hemen hergun goruyorum sahıbı yabancıymıs etılerde oturuyor gecen gun trafıkta dur kalk yapıyordu aksam ıs cıkısı 4 levent metronun ordaydı...:D
Vay vay vay ! Konuyu görmedim ya. Feci !! Benim ki yabancı plakaydı ama. :S
Arkadaşlar 2tonluk bir araç olarak en iyi yol tutan araçtır kendisi lütfen kalorifer sistemi dahi olmayan 1 tonluk racinglerle kıyaslamayın.
Araç en iyi yarış aracı değil zaten bu kaideye nerden kapıldınız anlamadım 1001hp olmasından herhalde.
Aracın tüm üretim sayısı göze alındığında aracın tanesi yaklaşık 6-7milyon€ ya mâl oluyor. avrupada satış değeri ise 1milyon€ Yani tamamen bir showcar. Vwnin yaptığı bir şov.
Aracın içine felanda bakarsanız zaten hard-racing bir araç olmadığını anlarsınız Tamamen herşeyiyle özel pırlantadan bir araç ferrarivari değilde RR, Bentleyvari bir araç lastikleri bile kendisine özel üretiliyor.
Topgear, Fiftygear vs binip gazlayan test pilotlarının araç hakkındaki yorumlarını okursanız daha aydınlatıcı olur;)
Bu arada hoş araç kazasız belasız inşallah:)
http://www.autoblog.nl/images/wp2007/Veyron-5.jpg
bu kadar şaşkın ifadesi olan,
bu kadar bitkin, "ooof birader yılların yorgunluğu var üzerimde" bakışlı,
bu kadar miskin,
bu kadar üzgün görünüşlü
başka bir araç yoktur herhalde..
suratı cidden çok kötü
ortakoyde gordum ırenc bı araba
hard topic...
dünyanın en hızlı arabası ve en çirkin arabası:D:D:D:D
hulkla denermi acaba ?
sanırım elemanın baska arabası yok :D günlük araç olarak da bunu kullanıo :D herkes görüo baksanıza
* şaka tabi ki :)
daha önce de görmüştüm bi yer de hatta inanmayanlar için plaka sorgulama linki verilmişti konu da :D hakikaten çok güzel
Yok ben tüm dünyanın önünde eğildiği anlata anlata bitiremediği böyle bir araca; ''kötü araba'' ''bukadar hacimden, turbodan bukadar mı güç çıkarabilmişler hacıı'' ''hayatta garajıma sokmam okadar para vercem berbat yol tutuşu için'' gibi düşüncelerde bulunan insanlara biraz aracın öneminden bahsedeyim dedim.Burda kime ne inandırmaya çalışayım ki kendi hakkımda? Benim öyle saçma sapan komplekslerim yok.Bazen burdaki kişiler nekadarda çirkefleşebiliyor aklım hayalim almıyor gerçekten.
bu ne yaa altı katlı apartman gibi biraz basıldımı tadından yenmezz :D
bence çok çirkin bi tipi var ...
buna o parayı vericeğime Lamborghini Reventon alırım çok daha karizma bi araba ...
bide şu meşur 1001 hp yi bi türlü testlerde göremedim sadece drag yarışlarında çıktı karşımıza acaba pistte nasıl gidiyor ? mesela yarı gücüne yakın olan bi McLaren F1 GTR ile aynı pistte çıksa aralarında ne kadr fark var bilen varmı ?
bncede reventon daha güzel