enkei rf01 jant vatan ticarette sıfır ve ölcü olarak 17 ve 18 5*144,3 ve 5*112 var.
Printable View
enkei rf01 jant vatan ticarette sıfır ve ölcü olarak 17 ve 18 5*144,3 ve 5*112 var.
hayırlı olsun maşallah çok güzel olmuş
ıslak foto çok güzel :):)
rpf01 ler beğenmiyorum ama fn2 ye yakışmış
maaşallah
Geçen Bostancı Mutlu'da gördüm sanırım o gün taktırdınız. Hayırlı olsun =)
SaBRi -> Teşekkürler kardşeim daha iyileri sana inşallah.
8.000rpm-> Teşekkür ederim.
Killah -> evet o gün takıldı sizede teşekkürler...
Çok güzel olmuş,maşallah.
Güzel olmuş hayırlı olsun 18" olsa dahada güzel dururmuş..Yarı yarıya hafiflemiştir herhalde jantlar.
Görüntüden ziyade birazda gitmesi için bir deneme gibide denebilir :)
Kargo fişini atmasaydım keşke 6x4 = 24kg :)
Bundan hafifi şamda kayısı.
Tekrar hayırlı olsun üstad.
Hayırlı olsun. Ara sıra görüyorum acıbadem taraflarında güzel gözüküyor.
41kere masallah
Harika olmus.. Masallah..
Baskan Kufur gıbı olmus mukkemmel olmus :)
maşaallah güzel gerçekten :)
maşallah cok şık yeni cicileri
cumhur dün gece gelmedin 5 tane fn2 vardı senle 6 olucaktık sende gelseydin keşke çok güzel geçti :icon_tup:
sende gelseydin haif jantlarınla senle güzel denemeler olurdu hem jant hakkında bizde ne kadar etkilediği konusunda fikir sahibi olurduk. bu jantlarla beni ilk geçen sen olurdun belkide ;)
abi dün okul geç bittiğinden gelemedim Naptınız sonuçlar nedir ? Dün yine geçen olmadımı :) Sıralama ne alemde 5tane FN2 yanyana görmekde ayrı bi güzel olurdu gelebilseydim....
serkan dün gece gerçekten güzeldi çok zevk aldık . 5 tane fn2 olunca dahada zevkli oldu dünkü sıralamada bana göre zaten diğer arkadaşlarda aşşağı yukarı aynı görüşteydi ben (GKS) hiç geçilmedim en yakın giden tesisat olmasına rağmen BS(serhattı) sonra R plakaydı. sonra EKT sonra YM idi.
Jantlar kesinlikle harika .. sinemaskop , havuz falan da dikkatten kacmiyor ;) ahah
jantlar gerçekten çok yakışmış biraz ufak görünüm dışında kusursuz ama dünkü fn2 buluşmasında bu ufak ve hafif jant çok işine yarardı tabi durum hiç de belli olmaz göksel abi (GKS TypeR) yine farkını koymuş...:icon_tup:
aynen çok zevkliydi gerçekten, biara ben gökselin yanına oturdum benim aracı tamer kullandı kendi aracımı dışardan izlemesi çok zevk verdi açıkcası, göksel senide tekrar tebrik ederim yanında oturunca anladım hakkaten yok böyle bi vites atma, son tekniğide öğrendim sayende zor geçersin artık beni:D wuaaahhaaahaaaa,
doğru söylüyosun kanka düşük vitese geçme konusunda, özellikle gelir benim gibi basiretsizi bulur bu durum yine, dün bakırköy girişini kaçırdım ya gittim yenibosnadan döndüm kanka, size yetişmek için nasıl bastıysam E-5 te roll sırasında okadar süratlenmemiştim heralde biara kadrana baktım 232 olmuş amacım tekrar sizin siteye gelip tamerle seni görmekti ama bu seferde sizin ordaki girişi kaçırdım kanka, sonrada bastım eve gittim
FN2 Alsam ilk şanzıman açıp çatal kıran ben olurum heralde :)
çok yakışmış mahş kazasız belasız...
akşam göksel in yanında oturdumda adam gerçekten fn 2 yi çözmüş.zaten arabalar arası fark olduğunu düşünmüyorum.fark gökselde bence çünkü aynı araçlarda tamamen pilotaj devreye giriyor.bu arada akşam ilk defa fn2 sürme fırsatım oldu serhat kardeşim saolsun ve gerçekten çok keyifli bir araba.özellikle trafik esnasında çok ciddi yol tutuyor.ep3 almayı planlıyorum ama ep3 ün trafikte böle yol tutabileceğini sanmıyorum.
bu sözlerimden de kimse ep3 fn2 karşılaştırması yapıyorum zannetmesin.Bu tamamen kişisel görüşümdür.;)
bide serhatın arabasında yalıtım+tesisat var bende 92 kiloyum.sizde 2 kişiydiniz yani benden aşağı yukarı 30-40 kilo ağırdınız.e bi yarım boyda geç yani kanka o kadar alıştın arabana biz ilk defa kullandık yani.
ama geçmek geçmektir tabiki lafımız yok yani kuzen :D
bu arada enkei ler fn2 ye çok yakışmış kazasız belasız sürüşler diliyorum.resimlerde arabada çok başarılı