aynen kuzen çok hoşuma gitti de şimdi seni biiiplerim olm bak:Dben ilk defa fn2 kullandım +adamın arabasını çokta hard kullanamazdım+++:D
Printable View
bide serhatın arabasında yalıtım+tesisat var bende 92 kiloyum.sizde 2 kişiydiniz yani benden aşağı yukarı 30-40 kilo ağırdınız.e bi yarım boyda geç yani kanka o kadar alıştın arabana biz ilk defa kullandık yani.
ama geçmek geçmektir tabiki lafımız yok yani kuzen :D
bu arada enkei ler fn2 ye çok yakışmış kazasız belasız sürüşler diliyorum.resimlerde arabada çok başarılı
fn2 lerde son zamanlarda jant merakı başladı hadi hayırlısı yakında göksel kardeşimde bi süpriz yapabilir.
abicim kesinlikle çok seksi oldu . allah ; kazasız , belasız , iyi günlerde kullanmak nasib ettirsin ...
msn spec harika olmuş
İyi dilekler için herkeze teşekkürler.
Dün gece katılmam gereken bi toplantı vardı ve bitmesi baya bi uzadı. Çok gelmek istedim ama kısmet olmadı açıkçası bende merak ediyorum jant farkı ne kadar olur çünkü 5 te araç ilginç bir şekilde eskiye göre yürümeye başladı.
İnşallah yakın zamanda yine bir araya geliriz güzel bi kapalı garaj olsa çok başarılı fotoğraflar çıkacağına eminim. Jant dışında bi süprizim daha var :) onuda bir araya geldiğimizde açıklicam :)
çok güzel olmuş eski jant lastiklerin çok ağırmış harbiden yenileri tarttınmı?
Jantların teki 6kg. Lastiklerde Bridgestone Potenza RE50 215/45/17 , kaç kg lastikler onu bilmiyorum.
jant modeli çok güzel ama bence biraz küçük durmuş alışamadım.hafiflik konusuda ayrı bişey tabi