boyaya hiç bi zararı yok :icon_tup:
evet gerekiyo
renk seçeneyi yüksek hemen hemen her renk var :icon_tup:
Printable View
len işe yaramaz saat 2.25
Beyaz boncuk gibi olmuş maşallah kardeşim :)
Şu kaputuda bi değiştirsen :D
Bu gun maxx car'ın icinde gordum , cok fena duruyordu :)
maşallah Yunus beyaz ayrı bi güzel olmuş :)
hayırlı olsun valla 1 haftadır ugramıyorum volkan abının yanına neler yapmaya baslamıs haberımız yok:D benım kapı cıta ve aynalarıda 3m carbon ıle kaplamıstı sagolsun
Canlısını gördüm gerçekten çok güzel olmuş , güzel günlerde kullan inşallah. Gaza gelip bende cam çıtalarını kaplattım 2dkda :)
ohaaaa saka gıbı olmus :D gule gule kullan
valla cok güzel olmus komple tek renk yapıldığı zaman 800 e mi mal oluyor ?
mükemmel olmuş yunus güle güle kullan;)
mantar'da misin la yine her gun gecerken ugrarim bi canli goreyim :)
guzel duruyor hayirli olsun..
İdare Eder . Bu Tip İşlemlerin Pek Yanlısı Değilim. Herseyin Orjinali.
// duzeltme
Yeni Trend Buymuş Şimdi Öğrendim. Ayrıca Trend'de Arka Koltukları Söküp File Takmakta var sanırım :hahaha::hahaha:
maşallah kanka cok sıkı olmuş ,iyi bi tercih ypmışsın kanka be su plakaları bi degilştir yaa
knka çok süper oldu süper kenanla artık kardeş oldgunuz beyaz kardeşliği muhauhauha:D
yunus maşallah beyaz hakketen bi başka guzel olmus.:)
Hayırlı olsun.Ne civarda 3m karbon kaplamanın fiyatı?
komple 106 ya 2700 dedi :D
Hadi ya sudan ucuzmuş ozaman:D
yakında sen kendin kaplarsın zadeyi:D
yok be ne işim olur cf ile yeter artık ama bu kaplama işi gerçekden güzel boyacıların işi zorlaşıyor boyası eskimiş olan artık boyacıya gitmez bu kaplama işi yaygınlaştımı.
sekerım resımlerden fena durmuo yawru ben de ask pembesıne kaplatıcam bu kadar guzel oluosa:)
maşallah yunus yanlız bütün carbonları bence mat kapla çok fena duruyor
slm yunus araca konyada binmiştim mükemmel bi araç kaplama güzel renk güzel :)eee güzele bakmak yakışır kardeşim kıb:)
Güzel olmuş hayırlı olsun :)
bugun baktım baya ıyıdı ozellıklede on kaput cok guzel olmus gule gule kullan yenıden ...