Maşallah mat siyah hoşuma gitmez ama bu araçda nedense çok güzel durmuş:icon_tup:
Printable View
Maşallah mat siyah hoşuma gitmez ama bu araçda nedense çok güzel durmuş:icon_tup:
cok tesekkur ederim herkeze en kisa zamanda motorun resimlerinide cekip koyucam jant konusunda cok kararsizim cunku arabayi degistirmeyi dusunuyorum evo x ile eger vazgecersem kesinlikle ce28 veya te37 lazim :)
mat siyah süper durmus maşallahh.... bencede bi te37 bronz ,ya da beyazda güzel durur gibi... Abi bu arada ön panjurdaki logo kırmızı olsa ;) tekrar maşallah kazasız belasız iyi gunlerde kullanırsın inşllh.
masallah emırcan cokk gusel olmuss.. gule gule kullan..
valla ilk jantları üstünde gördüğümde bu ne len nası takar böyle bi jant fln diodum da mat siyah olunca cuk oturmuş :D maşallah allah nazarsız kazasız belasız binmeyi nasib etsin :)
bence jantlar çok güzel durmuş ama offsetli orjinal rs taksaydın daha güzel olurdu ... kazasız belasız.
Mat süper olmuş
çok güzel olmuş (daha doğrusu harika)
maasallah cok guzel Emırcancım
valla çok güzel insanın canı çekiyo :)
jantlarda ise jant modeliyle rengi çatışıyor. o tarz bi jantı açık renk yapıcaksınki kendiini göstersin, modeli orataya çıksın bence.. ama bu arabaya siyah jant yakışır yalnız o kırmızı şerit kesinlikle olmayacak ve jant kolları daha net çizgilere sahip olan simsiyah bi jant çok güzel olabilir bence..
kazasız belasız.. nazar değmesin :)
masallah emircan mat siyah cok yakismis gercekten :icon_tup:
duyduguma gore yeniden +400 klubune girmisin :D
mükemmel..
Çok iyi maşallah :)
konuyu yeni gördüm walla mükemmel ötesi duruyo araç maşallah ;)
Cok zevkle dusunulup yapılmıs nazar degmesın cok gusel :)
çok güzel olmuş kazasız belasız işallah bende kendi evo ma düşünüyodum fırsatım olmamıştı ama beni gaza getirdin:) ne kadar a yaptırdın ayıptır sorması bize farklı fiyat çekmesinler :)
soyleyecek soz bulamiyorum gercekten...masallah..
Emircan maşallah Güle güle kullan :D
emircan abi 10 sene bile geçse senin araban her zaman tarz bir araba olarak kalacak allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.ameliyat içinde biraz geç oldu ama çok geçmiş olsun.
konuyu yenı gordum kazasız belasız emırcan : )
değişik bi güzellik olmuş mat ama jantlardaki o şeritler ı-ıh ben beğenmedim ve sanki araba çok kara böcek vari olmuş.
Acaba Oz Racing in mat reng seçenekleri var onlarla nasıl olurr hımmm